Nieuwe notaris in Tuitjenhorn voor HJ Notariaat

Partnerbijdrage
HJ Notariaat opent haar tweede vestiging.
HJ Notariaat opent haar tweede vestiging. (Foto: aangeleverd)

TUITJENHORN - In het voormalig gemeentehuis aan de Oostwal 2 in Tuitjenhorn heeft het uit Castricum afkomstige HJ Notariaat haar tweede vestiging geopend (hjnotariaat.nl), dit naar aanleiding van de benoeming van mevrouw Marijn van Roijen tot notaris. 

Samen met haar collega notarissen mevrouw Sandhia Jankipersad en de heer Jakob Heldring, staat Marijn graag voor u klaar.  De notarissen van HJ Notariaat hebben samen tientallen jaren ervaring op het gebied van onroerend goed, familierecht, erfrecht en ondernemingsrecht. Vanwege deze brede ervaring hebben de notarissen van HJ Notariaat een scherp oog voor de juridische kant van levensmomenten zoals de aankoop van een huis, samenwonen, trouwen of het goed vastleggen van uw nalatenschap.  HJ Notariaat heeft ook veel ervaring met het opstellen van zogeheten levenstestamenten.

Koffie staat klaar

Wilt u daar meer over weten of heeft u andere vragen? Kom dan eens bij HJ Notariaat op de koffie. Een oriënterend gesprek is uiteraard kosteloos, u bent van harte welkom.

HJ Notariaat Gemeente Schagen B.V. is gevestigd aan de Oostwal 2, 1747 EZ in Tuitjenhorn. Telefonisch bereikbaar via 0226 390 033. Of check eens www.hjnotariaat.nl, of stuur een e-mail naar tuitjenhorn@hjnotariaat.nl