Brandersfeesten ook bij SCHIE

Algemeen

Schiedam - Tijdens de Brandersfeesten staat SCHIE, de lokale omroep van Schiedam, drie dagen lang in het teken van dit grootste evenement van de stad. Op radio, televisie en online is van vrijdagavond 27 september tot en met zondagavond 29 september van alles live te zien en te horen.


SCHIE brengt interviews, reportages, livevlogs en andere bijdrages over de festiviteiten. Zo zendt SCHIE TV de openingsshow op vrijdagavond vanaf acht uur ‘s avonds rechtstreeks uit. Op zaterdagochtend om tien uur staat de talkshow Onder Ogen in het teken van de Branderszwemtocht, die aansluitend ook live te zien is. ‘s Avonds is er van acht tot tien livemuziek te zien vanaf het Land van Belofte. Op zondagavond is vanaf negen uur het afsluitende vuurwerk te bekijken. Gedurende het gehele weekeinde zijn er natuurlijk tussendoor ook allerlei reportages over alles op en rond de Brandersfeesten op SCHIE TV.

Ook SCHIE FM pakt flink uit. Op vrijdagavond is er van acht uur ‘s avonds tot middernacht een rechtstreeks radioprogramma. Op zaterdag en zondag is er van tien uur ‘s ochtends tot tien uur ‘s avonds een live-uitzending te horen. Verslaggevers van de radiozender zijn de hele tijd in de stad en houden je
voortdurend op de hoogte van alles wat er gebeurt. Ook op de radio zijn verschillende interviews en reportages te horen, afgewisseld met muziek.
 
SCHIE TV is te ontvangen op Caiway kanaal 12 en bij KPN op kanaal 1370. SCHIE FM is in de ether te beluisteren op 95.8 FM en op de kabel van Caiway via 93.1 FM. De uitzendingen van SCHIE TV en SCHIE FM zijn ook te bekijken en beluisteren via www.schie.nu.