Meer genieten in de eigen tuin

Partnerbijdrage
Er wordt veel gekozen voor een onderhoudsvriendelijke tuin.
Er wordt veel gekozen voor een onderhoudsvriendelijke tuin. (Foto: PR)

“Afgelopen jaar –en eigenlijk nu nog steeds- merken we dat veel mensen het heel fijn vinden om hun eigen plekje, hun tuin, zo prettig en mooi mogelijk te maken”, zegt Nico van Klaveren van hoveniersbedrijf Klaverentuin.

“Op vakantie gaan blijft toch voor veel mensen nog onzeker en kostbaar.” Sowieso ziet van Klaveren een voortgaande trend in nog meer aandacht voor de tuin. “De zomers worden steeds mooier en de mensen investeren hierdoor graag in de eigen tuin.” Er wordt veel gekozen voor een onderhoudsvriendelijke tuin. “Dan moet je denken aan grote tegels van 60 bij 60 centimeter, borders met siergrind en kunstgras.”

Het Familiebedrijf is al meer dan 30 jaar een begrip in de Regio als het gaat om het opnieuw aanleggen van de tuin. Maar ook voor renovatie of herstraten van de oude tuin kan men bij deze tuinspecialisten terecht. Nico van Klaveren kan zich voorstellen dat mensen in deze onzekere tijden toch een beetje aarzelen met investeren. “Het voordeel bij ons is dat wij werken met vaste prijzen en we vragen geen aanbetalingen. Je weet dus precies waar je aan toe bent en je betaalt pas als je tevreden bent over de oplevering. Dat is uniek.” 

Ook is het in deze tijd van voorzichtigheid voor mensen belangrijk dat ze voor één project niet allerlei verschillende bedrijfjes hoeven in te schakelen. Nico van Klaveren: “Wij bieden een totaalpakket. We kunnen alle materialen leveren en ook het vuil afvoeren bijvoorbeeld. Ook nieuwe aanplanting of schuttingbouw kunnen we verzorgen. Kortom, alles wat nodig is om de tuin zo praktisch en mooi mogelijk te maken. De mensen genieten ervan en dat is mooi om te zien.”

www.klaverentuin.nl