Informatieavond bij Bergman Clinics: Ontdek alles over knie- en heupprotheses

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: Lynn van Woudebergh)

Op dinsdag 14 november organiseren Bergman Clinics en het Amrath Hotel een informatieve avond over knie- en heupprotheses. Het evenement vindt plaats in het Amrath Hotel aan de Vliegveldweg 59 in Rotterdam, naast de kliniek van Bergman Clinics. De avond begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur.

Tijdens deze avond delen twee specialisten, drs. Arjan de Beus en drs. Jop Antonis, hun kennis over heupprotheses. Daarnaast zullen drs. Dieu Donné Niesten en dr. Manfred Vischjager inzichten verschaffen in halve- en hele knieprotheses. Het belooft een boeiende avond te worden waar bezoekers de gelegenheid krijgen om vragen te stellen aan deze ervaren experts.

Het evenement is gratis toegankelijk, en Bergman Clinics nodigt iedereen van harte uit om langs te komen en meer te ontdekken over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van orthopedische zorg. Bergman Clinics staat bekend als de nummer één in orthopedische zorg in Nederland en garandeert 100% vergoeding door alle zorgverzekeraars na verwijzing van de huisarts en bij medische indicatie.

Geïnteresseerden kunnen zich voor deze avond inschrijven via: https://www.bergmanclinics.nl/informatieavonden