AC Sanitair voor de perfecte badkamer

Partnerbijdrage
Showroom van de op zondag geopende nieuwe sanitairwinkel AC Sanitair.
Showroom van de op zondag geopende nieuwe sanitairwinkel AC Sanitair. (Foto: René van der Klink)

Afgelopen zondag opende AC Sanitair officieel de nieuwe showroom in Schiedam aan de Fokkerstraat 576.  De klant kan er terecht voor een uitgebreid assortiment van tegels, sanitair, zonnepanelen en veranda’s.  Het aanbod van tegels is enorm en bevat vele soorten zowel vloer-, wand-, mozaïek-, terras- en tuintegels en binnenkort ook keukens.

René van der Klink

Op maar liefst 1000 m2 die de komende maanden zelfs uitgebreid wordt naar 2500 m2 treft de klant een overweldigend aanbod aan van design voor een modern huis. Ook op sanitair gebied is het aanbod veelomvattend en kan de klant kiezen uit een uitgebreide collectie badkamer- en sanitair producten voor een badkamer naar wens en voor elk budget.
Een badkamer is niet langer meer alleen een functionele ruimte maar ook een ruimte om te relaxen en tot rust te komen. Alle soorten stijlen zijn aanwezig van modern en minimalistisch tot klassiek en tijdloos. Wilt u niet een geheel nieuwe badkamer maar alleen een renovatie of slechts nieuwe accessoires? Ook daarvoor helpen ze u bij AC sanitair graag. Naast verkoop en deskundig advies biedt AC Sanitair de klant desgewenst ook installatiediensten aan zodat de badkamer perfect uitgevoerd kan worden. Naast tegels en sanitair verkoopt dit bedrijf ook zonnepanelen en veranda’s.
Volgens eigenaar Adil Cetin van het familiebedrijf is dit geen vreemde maar juist een logische combinatie. “Veel klanten willen hun huis verbouwen of inrichten en dan kunnen wij ze op meerdere fronten helpen”. AC Sanitair richt zich op de regio en is goed bereikbaar aan de rand van het centrum en beschikt over veel gratis parkeerplekken. Deze maand zijn er vanwege de opening veel prijs acties met kortingen tot maar liefst 25%.