Nieuw en welkom in Uitgeest

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

KROMMENIE/UITGEEST - “Sinds 30 oktober zijn wij vanuit Krommenie verhuisd naar een beneden appartement in wijk De Kleis.

Via onze zoon, die er woont, hoorden wij dat er een appartement te koop kwam en we konden meteen gaan kijken. Binnen tien minuten besloten we ervoor te gaan. We hebben inmiddels het nodige opgeknapt en we zijn langzaam bezig in te burgeren. Onze eerste plezierige ervaring: fijne mensen om ons heen, er wordt hier veel meer gedag gezegd en - op corona-afstand - werd hartelijk geïnformeerd of het ons bevalt.

We hebben onze zoon vlakbij wonen en binnenkort komt het oudste kleinkind ook - terug - naar Uitgeest. We hebben geen moment spijt gehad van onze beslissing om naar Uitgeest te komen en hopen hier nog gezellig heel oud te worden. Dat gaat vast lukken met alles gelijkvloers en nog een ruim buiten. Wij wensen iedereen een goed 2021 in de hoop dat we eind van het komend jaar weer gewoon bij elkaar kunnen komen. En dat we de buren kunnen uitnodigen voor een bakje koffie met wat lekkers erbij. En wat leuk dat er nog een eigen gemeentehuis is.”

Niek en Babs Wilkens