Sportieve dag Uitgeest in de kerstvakantie

Algemeen
Buurtsportcoach Lies Bruijn.
Buurtsportcoach Lies Bruijn. (Foto: aangeleverd

UITGEEST - Woensdag 29 december organiseert Lies Bruijn - de buurtsportcoach van Holland Sport - in Uitgeest een dreumesinstuif én sportspektakel in Sporthal de Zien.

Van 10.00 tot 12.00 uur kunnen de allerkleinste kids van 0 tot 4 jaar zich vermaken, de kinderen van 5 tot 12 jaar zijn van 13.00 tot 16.00 uur aan de beurt. De kosten bedragen € 3,- per kind. Hiervoor kan bij het middagprogramma worden deelgenomen aan sportclinics naar keuze. Vooraf aanmelden is noodzakelijk via www.sportenbewegeninuitgeest.nl

Lies Bruijn is als buurtsportcoach nu al enige tijd actief in de gemeente Uitgeest. Bij het sportspektakel in de herfstvakantie was ze al zijdelings betrokken bij de uitvoer, maar nu ligt de hele organisatie vol enthousiasme in haar handen. “Het sportspektakel is een mooie mix, waar veel van mijn werkgebieden samenkomen. Via allerlei kanalen vragen we de kinderen in beweging te komen, iets wat ook belangrijk is in een vakantie. Bij het sportspektakel werk ik dan samen met een aantal verenigingen dat sportclinics verzorgt. Dit keer staan judo, bootcamp en fungames op het programma. Als zij het leuk vonden, kunnen de kinderen bij de sportvereniging nog een echte proefles volgen. Ook kreeg ik de vraag of ik wat voor de jongere kinderen kon organiseren. Het is dus één gecombineerde dag geworden in de sporthal, waarbij ‘s morgens de kleine kinderen met hun eigen loopfiets door de zaal scheuren, gaan ‘s middags de jongelui uit de basisschoolklassen over de stormbaan.”

De hele dag is de sporthal aangekleed met luchtkussens en spelletjes. Aanmelden voor de dreumesinstuif en het sportspektakel kan via www.sportenbewegeninuitgeest.nl. Meer informatie over de speciale tarieven die gelden voor BSO’s en groepen?

Stuur dan een mail naar: L.Bruijn@hollandsportbv.nl of bel 06-34041145.