Het agendaoverzicht van deze week

Algemeen
Moeras in Broekpolder.
Moeras in Broekpolder. (Foto: Liesbeth den Haan)

zaterdag 19 februari

Themadag voor Tuin Tieners 10-12 jaar

Zaterdag 19 feb-2022 van 10.30 tot 15.15 uur is de eerste themadag van een drieluik voor tieners 10-12 jaar. Het thema is VOGELS. Ze doen opdrachten in ‘t Hof, knutselen, timmeren en bereiden zelf de lunch. De andere data zijn 23 april (bomen) en 11 juni (bloemen). Locatie is het terrein met de kas aan de Hofsingel 82, 3134 VH Vlaardingen. Er kunnen minimaal 6 en maximaal 10 tieners meedoen. De kosten zijn euro 10,- per dag of euro 25,- voor drie data. Opgeven graag zo snel mogelijk via een e-mail aan kindertuinen@gmail.com met welke datum, de voor- en achternaam en geboortedatum van de tiener plus e-mailadres en mobiel telefoonnummer van de bereikbare volwassene op die dag. De inschrijving is definitief na bevestiging met verdere details.

zaterdag 26 februari

Vogels spotten in Broekpolder

Een tip voor een leuke activiteit op zaterdag 26 februari, voor de vroege vogels: IVN gaat vogels spotten in Broekpolder, onder leiding van IVN Natuurgidsen. Start bij de parkeerplaats Vogelkijkhut, aan de Broekpolderweg in Vlaardingen, om 8.30 uur. Inschrijving vooraf bij ivnrotterdam@gmail.com. Deelname is gratis. Meer details op de IVN website: https://www.ivn.nl/afdeling/rotterdam-en-omstreken.

donderdag 3 maart

Plien en Bianca

Plien & Bianca, een genre op zich, zijn al jaren niet meer weg te denken uit de top van de Nederlandse komedie. Wegens succes gaan hun meesterlijke typetjes, scherpe dialogen en sublieme timing voor een zevende keer in reprise en zie je ze op donderdag 3 maart in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen. Hun vorige show ‘Gaat het nog door’ zorgde voor lovende recensies, een nominatie voor de Poelifinario 2015 en uitverkochte zalen. In ‘En nu dan’ wacht er een onvergetelijke stoet aan typeringen en nemen de dames je weer een avond mee in hun unieke mix van hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit. Kaarten (€ 32,50) zijn te koop via https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/plien-en-bianca....

zondag 10 april

Jubileumshow

Op zondag 10 april slaan Martin Poot van partycentrum ‘t Prikkewater en Hans Somers & Netty Reek de handen in één voor de jubileumshow van het jaar. Met optreden van artiesten als Frank Ferrari, Ed Palermo, Perry Zuidam, Hugo Franks en natuurlijk Hans Somers & Netty Reek wordt het 40-jarig artiesten jubileum van Hans Somers gevierd en tevens 15 jaar samen als duo, waarmee deze twee populaire artiesten stevig aan de weg timmeren en de één na de andere Nederlands talige hit scoorde. Voor meer info mail hanssomerspromotie@gmail.com..

Tot 21 maart

Nieuwe expositie in het Kerkcentrum Holy

Tot 21 maart 2022 exposeert Cor Bijl in het Kerkcentrum Holy aan de Reigerlaan 47A . De schilderijen zijn uitgevoerd in acryl en in aquarel. In zijn werk is zijn belangstelling voor het Franse Bourgondische land terug te vinden. Cor Bijl volgde oorspronkelijk de lessen ruimtelijk vormen van Yvonne Verzijlbergh aan de Vrije Academie in Vlaardingen. Daarna bezocht hij de groepslessen schilderen bij de Vlaardingse kunstschilder Jan van Dorp, waar ook de belangstelling voor het aquarelleren werd gewekt. Het Kerkcentrum is geopend op maandagmorgen, dinsdagmorgen, donderdagmorgen en vrijdagmorgen van 9.00 tot11.00 uur en vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Voor een bezoek afwijkend van de openingstijden bel naar 010-474 564 of 010- 434 9551. Informatie: nellekevdl46@kpnmail.nl

Zet je agendabericht in de online agenda op onze website: www.rodi.nl/regio/vlaardingen/activiteit/all/all/all.