Hypnose Duel in ‘t Prikkewater

Algemeen
Hypnotiseur Rasti Rostelli (rechts) gaat het duel aan met Menno Bandini.
Hypnotiseur Rasti Rostelli (rechts) gaat het duel aan met Menno Bandini. (Foto: )

De meest spraakmakende hypnotiseurs van Nederland Rasti Rostelli en Menno Bandini komen op zaterdag 28 april naar Partycentrum ‘t Prikkewater Packhuys in Vlaardingen met hun Hypnose Show.

Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis staan er, tijdens deze tour, twee hypnotiseurs tegelijk op het podium. Het is alweer decennia geleden dat Rasti Rostelli voor het laatst in Vlaardingen heeft opgetreden. En nooit zonder succes. De shows werden goed bezocht en er gebeurde altijd wel iets waar lang over gesproken werd in de media. Voor deze show, waar hypnose, telepathie en magie centraal staan, heeft Rostelli de Rotterdamse Menno Bandini, tevens zijn oud-leerling, gevraagd om de openingsact te verzorgen en met hem een duel aan te gaan op het podium.

Bandini gaat graag in op dit verzoek. “Een duel in eigen regio! De leerling tegenover zijn meester. We zullen zien wie de echte baas is”, aldus Bandini. Tijdens de show worden mensen uit het publiek gehypnotiseerd door twee hypnotiseurs en dat is een unicum. Dat is normaal niet nodig, maar omdat het om een duel gaat en er verschillende acts worden gedaan, mag het publiek door middel van applaudisseren bepalen wie het duel gewonnen heeft. Naast spectaculaire acts, welke je nog lang bij zullen blijven, kan men tijdens de show ook stoppen met roken of afvallen door middel van hypnose.

Rasti Rostelli

Rasti Rostelli (Oranjestad,1955) is de bekendste Hypnotiseur die Nederland ooit gekend heeft. Met meer dan 250 hypnose shows per jaar, een eigen TV show bij Veronica en inmiddels meer dan 40 jaar ervaring, is Rasti Rostelli met recht een autoriteit in zijn vakgebied te noemen.

Menno Bandini

Menno Bandini (Rotterdam, 1979) begon zijn carrière ooit met mentalisme en het geven van straathypnoses en werd in 2020 in de media geïntroduceerd als de Spotify Hypnotiseur, welke mensen via streamingsdiensten in slaap praat. Deze online Slaap Hypnose werd door het publiek goed ontvangen en draagt bij aan een goede nachtrust. Menno Bandini is opgeleid door Rasti Rostelli zelf.