Themadag voor Tuin Tieners 10-12 jaar
Themadag voor Tuin Tieners 10-12 jaar (Foto: PR)

Agenda voor Vlaardingen

Algemeen

Een lezing, een bingo, optreden of een creatieve workshop? Je vindt alles op de online agenda op www.rodi.nl/Schiedam. En, als je zelf iets leuks organiseert zet het in de agenda via www.rodi.nl/regio/vlaardingen/activiteit/aanmelden.

vrijdag 22 april 

Tai-Chi buitenles

We gaan weer naar buiten! Bewegen bij het geluid van de vogels in ’t Hof. Vanaf nu is er iedere 3 weken een buiten Tai-Chi les in ’t Hof. Heb je behoefte aan een uurtje voor jezelf om tot rust te komen, meld je aan en doe mee. Iedere les staat op zichzelf. Ervaring is niet nodig! Lichaam en geest in evenwicht. Deze Chinese bewegingsleer zorgt door de rustige bewegingen voor energie, souplesse, en een beter evenwicht. En na afloop kunnen we gezellig wat drinken IN de Watertoren. Vrijdagochtend 22 april Tijd : 9.00 – 10.00 uur (bij droog weer) Locatie: ‘t Hof; Kosten: €8,50; Voor opgave en/of informatie mail: joseroodenburg@gmail.com of www.bloesem.me.

Themadag voor Tuin Tieners 10-12 jaar

Zaterdag 23 apr-2022 van 10.30-15.15 uur is de tweede themadag van een drieluik voor tieners 10-12 jaar. Het thema is BOMEN. Ze doen opdrachten in ‘t Hof, knutselen, timmeren en bereiden zelf de lunch. De derde datum is 11 juni (bloemen). Locatie is het terrein met de kas aan de Hofsingel 82, 3134 VH Vlaardingen.Er kunnen minimaal 6 en maximaal 10 tieners meedoen. De kosten zijn euro 10,00 per dag (of was euro 25,00 ineens voor drie data). Opgeven zsm via een email aan kindertuinen@gmail.com met welke datum, de voor- en achternaam en geboortedatum van de tiener plus emailadres en mobiel telefoonnummer van de bereikbare volwassene op die dag. De inschrijving is definitief na bevestiging met verdere details. Van harte welkom!

zondag 24 april

Lenteochtend wandeling Broekpolder

Op zondag 24 april organiseren de Broekpoldergidsen een lenteochtendwandeling! Ervaar de Broekpolder terwijl de bloemen in bloei staan, de blaadjes terug aan de bomen groeien en het zonnetje zich meer laat zien. De wandeling start om 10.00 uur vanaf de picknicktafels in het Klauterwoud en duurt ongeveer 2 uur. Rond dit tijdstip is het nog heerlijk rustig in de Broekpolder en is deze wandeling een goed begin van je dag. Zin om mee te lopen? Aanmelden via: broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl. Geef bij je aanmelding ook je telefoonnummer op. De kosten zijn 4 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas 2 euro. Meer informatie www.broekpolder-vlaardingen.nl

Vaar mee naar Melkmuseum en Beeldenkas

Op zondag 24 april is het weer zo ver, de Vlaardingse Fluisterboot vaart u naar het melkmuseum Zonnehoeve aan de Vlaardingse Vaart. Na een film en een rondleiding stappen we weer aan boord en zetten koers richting Schipluiden naar de alom bekende Beeldenkas van Willem Berkhout. Terwijl u luistert naar live folk muziek kunt de manshoge beelden aanschouwen. Tevens zal er een mini braderie aanwezig zijn. Onderweg schenken wij een kop koffie of thee. Kortom een leuke middag uit voor alle leeftijden. Voor informatie ga naar onze website www.srvv.nl.

maandag 25 april 

Kaartleggen met Waarzegkaarten

Cursus Lenormand waarzegkaarten. Leer je intuïtie steeds verder te verhogen. Leer jezelf te ontwikkelen en inzicht te krijgen in het verleden, heden en toekomst met de Lenormand kaarten. Geheimen onthullen, vragen beantwoorden over werk, liefde, relatie en geluk. Tijdens een kaartlegcursus leer je de beginselen van de kaartlegging met de Lenormand waarzegkaarten. Op de eerste avond krijgt je al het lesmateriaal en de Lenormand kaarten. Stap voor stap word je iedere week meer wegwijs gemaakt met de kaarten, hun betekenis en combinaties. Het is fijn als je thuis tussendoor wat kan oefenen om de kaarten te leren kennen. Locatie: Het Buurtpunt, Rotterdamseweg 176 Vlaardingen. Start: 25 april om 20:00 uur Kosten: 65 euro (6 lessen van 1 uur) 25/4 9/5 16/5 23/5 30/5 13/6 (Inclusief map met al het lesmateriaal, kaartendeck Lenormand, thee) Voor info en aanmelding: info@bellymoon.nl tel 06 54 293 125 www.bellymoon.nl.

donderdag 28 april

‘PARIJS! The roaring twenties!

Willy Atema van Kunsthistorisch bureau Kunst&Kunde neemt je op 28 april ‘s avonds tussen 20-22 uur in de centrumbibliotheek Waalstraat mee op een reisje, 100 jaar terug in de tijd: ‘PARIJS! The roaring twenties! ‘les anées folles’. Een geweldig reisje! Uitgaan, in de wereld van de Art Deco, met Josephine Baker de charleston dansen, de simple black dress (en parels!) van Coco Channel dragen, parfum Nr. 5 achter de oren. Inschrijven via https://www.debibliotheekdeplataan.nl/agenda/Agenda-activiteiten/Lezing-Parijs-1900-vldC28april22.html.

Binnen 5 minuten bijgepraat

over het laatste nieuws uit Vlaardingen

Schrijf je hierin voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Expositie in Streekmuseum Jan Anderson ‘Banketbakkerij Jan Boer’ Algemeen 24 jun, 07:35
Afbeelding
Langdurige opvang Oekraïense vluchtelingen locatie Vergulde Hand West gaat door Algemeen 23 jun, 16:36
Afbeelding
Monument in de Rozentuin een plaats voor bezinning en ontmoeting voor Vlaardingse oorlogsveteranen Algemeen 23 jun, 15:15
Afbeelding
Vlaardingse scheurkalender om Vlaardingen te vieren Algemeen 23 jun, 14:34
Afbeelding
Ouderen exposeren in KADE40 na kunstpilot Algemeen 23 jun, 14:23
Afbeelding
Weekendafsluiting oprit 8 en afrit 9 A20 richting Rotterdam Algemeen 23 jun, 13:12
Afbeelding
Bezoek de toiletdames op het Haring en Bierfestival Algemeen 23 jun, 12:32
Afbeelding
GroenLinks pleit voor verbetering van de waterkwaliteit in Vlaardingen Algemeen 23 jun, 11:52
Afbeelding
Nieuws in het kort Algemeen 23 jun, 10:10
Afbeelding
Varend Corso 2022 in startblokken voor vier dagen lang spektakel op het water Uit 23 jun, 08:59
Afbeelding
De Middeleeuwen herleefden Algemeen 23 jun, 08:15
Afbeelding
Vlaardingse opvang voor 1.000 Oekraïense vluchtelingen dreigt te stranden, SP stelt direct Kamervragen Algemeen 22 jun, 16:42
Afbeelding
Veel huisartsen sluiten praktijk op 1 juli Algemeen 22 jun, 15:53
Digitale krant
Het laatste nieuws uit Vlaardingen

Op Rodi Vlaardingen volg je het laatste nieuws uit Vlaardingen. Rodi Vlaardingen informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Vlaardingen

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Vlaardingen in je mailbox.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief