Laatste duurzame woningen in De Nieuwe Vogelbuurt in verkoop

Algemeen
De Goudvogel.
De Goudvogel. (Foto: PR)

Op maandag 30 mei start Dura Vermeer met de verkoop van de 26 woningen van het laatste deelplan van de gebiedsontwikkeling De Nieuwe Vogelbuurt in Vlaardingen.

Door sloop en nieuwbouw krijgt de gezinswijk een compleet nieuwe inrichting. Het plan omvat 52 energieneutrale eengezinswoningen, die variëren in verschillende woningtypes. De woningen zijn fraai gesitueerd, omringd door groen en deels grenzend aan het park de Kindervallei. Dura Vermeer behoudt met deze gebiedsontwikkeling het groene en unieke karakter van de buurt. De bouw start naar verwachting in het eerste kwartaal van 2023.

Energieneutraal en gasloos de toekomst tegemoet Dura Vermeer heeft als ambitie een groener en gezonder Nederland. Alle woningen in De Goudvogel zijn energieneutraal en gasloos door slimme installaties. De woningen bevatten onder andere triple glas, een warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming en -koeling. De energie voor verwarming, ventilatie, koeling en tapwater wordt opgewekt door PV-panelen, dit zorgt voor lagere maandelijkse woonlasten. Naast een zeer laag energieverbruik, bieden de woningen ook volop wooncomfort. 

Informatiebijeenkomst

Voor de start verkoop organiseert Dura Vermeer Bouw Zuid West een informatiebijeenkomst voor alle geïnteresseerden. Deze vindt plaats op 30 mei van 17.00 uur tot 19.00 uur bij ‘IKC Samen Wijs’ in Vlaardingen. Potentiële bewoners van De Goudvogel krijgen hier de kans om alle vragen te stellen die betrekking hebben op de woningen. Daarnaast is de verkoopdocumentatie aanwezig.

Meer informatie over dit nieuwbouwproject is te vinden op www.denieuwevogelbuurt.nl. Voor aanvullende informatie en vragen kunt u contact opnemen met Petra Kneppers, Dura Vermeer (06 535 996 15) of Lonneke Cramer, TW3 (010 3007 117).