Agenda voor Vlaardingen

Algemeen
René van Meurs
René van Meurs (Foto: Anne van Zantwijk)

vrijdag 17 maart

Extra orgelconcert in de Grote kerk

Op 17 maart is er een orgelconcert in de Grote kerk van Vlaardingen, de organist is Dirk Luijmes.Toegangsprijs is 5,00 Euro en begint om 20:00 uur. Tevens is er elke donderdag een lunch concert van 12:45 tot 13:15 uur met Aad Zoutendijk op het orgel, toegang is gratis.

zaterdag 18 maart

Frans Bauer & Sieneke

Een gegarandeerde avond oergezelligheid, vol Hollandse hits, een spektakel en altijd met die gulle Bauer lach.

maandag 20 maart

Kundalini-yoga

Elke maandag om 10:00 uur en om 11:30 uur. Kom kijken en doe mee met kundalini-yoga = superyoga in Buurtkamer VOP, Valeriusstraat 28, 3131TL Vlaardingen, tel. 0641644049

woensdag 22 maart

Loop-eens-binnenspreekuur van Humanitas

Elke woensdag van 9 - 12 uur kun je binnenlopen bij het Buurtpunt met vragen over geldzaken. Vrijwilligers van Humanitas helpen mensen met het lezen en begrijpen van brieven, ze beantwoorden vragen over geldzaken: schulden, toeslagen, belasting. Een afspraak maken is niet nodig.Buurtpunt, Rotterdamseweg 176, Vlaardingen, 3de verdieping.

donderdag 23 maart

Orgelconcerten

Op donderdag zijn er weer lunch concerten van 12:45 tot 13:45 in de Grote kerk van Vlaardingen met Aad Zoutendijk op het orgel.

Klaverjassen

Iedere donderdag middag klaverjassen in de Bijenkorf aan de Reigerlaan 100 in de Holy wijk. Als je van Klaverjassen houdt kom gerust eens kijken en speel mee.Aanvang: 13.20 uur inl. tel. 0613951276

Ontwerp jouw eigen leren schoudertas

Heb jij altijd al je eigen tas willen maken? Bij Bag to the Future krijg je de kans om je eigen leren schoudertas te ontwerpen en maken. Tijdens de drie uur durende workshop krijg je een kijkje achter de schermen bij Bag to the Future en ga je zelf aan de slag met je tas. Je komt terecht in een atelier waar het ambacht vanaf straalt en de geur van leer je tegemoet komt. Je kiest je kleuren/printjes, sluiting en vorm en aan het einde van de avond ga je met een mooie handgemaakte leren schoudertas de deur uit.Nieuwe data staan online maar je kan ook zelf met een groepje van 4-6 personen komen, dan wordt er een datum in overleg gepland. Meer informatie vind je op www.bagtothefuture.nl/workshops

René van Meurs

René staat aan de vooravond van een nieuwe fase! Met z’n levenservaring en z’n goeie gedrag. Wat als je daar niet klaar voor bent en gewoon nog wil dollen? Moet ook kunnen, toch? Laat René maar een avond vertellen. Zijn eerlijke verhalen en hilarische anekdotes zitten bomvol steengoede grappen.

vrijdag 24 maart

Kommil Foo

Grind is een splinternieuwe voorstelling van de broers Walschaerts. Raf en Mich spitten door hun eigen familieverleden, de oude geheimen, groteske, hartverscheurende verhalen, soms gebulderd aan de met bier overgoten feesttafel, soms gefluisterd in een hoekje van de keuken, vaak verzwegen uit schaamte.