Open dag bij tennisvereniging Holy

Algemeen
Leren tennissen en kennismaken met de club dat kan aanstaande zondag op de open dag bij tennisclub Holy.
Leren tennissen en kennismaken met de club dat kan aanstaande zondag op de open dag bij tennisclub Holy. (Foto: UWM/PS)

De tennisvereniging Holy stelt aanstaande zondag haar complex beschikbaar voor een open dag. De club aan de Willem de Zwijgerlaan wil zich dan presenteren aan de Vlaardingers met tennislessen en conditietrainingen, maar belangrijker, proef eens de sfeer bij de club in de Holy.

Door Peter Spek

“Tennisvereniging Holy is een echte vereniging met alleen maar vrijwilligers. De trainingen worden wel gegeven door professionele trainers: Josine Switser, Corina Schilder en Marc de Pineda. Tijdens de open dag zijn zij aanwezig om clinics en proeftrainingen te geven en om vragen te beantwoorden,” zegt Carly Gorter van Holy. “Inspanning en ontspanning gaan hand in hand bij de tennisclub Holy. Daarom worden er zowel voor de jeugd als voor de volwassenen regelmatig activiteiten georganiseerd. Voor de jeugd is er onder meer competitietennis, een jeugdkamp en er worden regelmatig extra gezamenlijke trainingen georganiseerd. Voor de volwassenen zijn er meerdere competities, bijvoorbeeld voor beginners of juist spelen op een hoog niveau. Drie keer per week is er rackettrekken: op maandag- en vrijdagmorgen en op dinsdagavond. Bij deze activiteiten kan je zonder aanmelden komen en clubgenoten leren kennen.”

Het programma voor 26 maart is als volgt: 10.00-13.00 uur: Vrij tennissen, schminken en spelletjes. 10.00-11.00 uur: Oefenles voor de jeugd. 11.00-12:00 uur: Oefenles voor volwassenen. 11.00-12.00 uur: Conditietraining door Leonardo Snelleman (MoveQ). 12.00-13:00 uur: Conditietraining door Leonardo Snelleman (MoveQ). 12.00-13.00 uur: Lunchbuffet. 12.00-17.00 uur: Vrij spelen voor iedereen. Belangstellenden die mee willen doen kunnen een berichtje sturen naar Josine Switser: 06-44260176 of stuur een mail naar voorzitter@tvholy.nl. Kan je zondag niet? Neem dan vooral ook contact op voor de mogelijkheden.