Examentraining wiskunde in het theater: Math with Menno

Nieuws
De bekendste (YouTube)wiskundeleraar van Nederland komt naar de Stadsgehoorzaal.
De bekendste (YouTube)wiskundeleraar van Nederland komt naar de Stadsgehoorzaal. (Foto: PR)

De eindexamens komen er weer aan en de misschien wel bekendste wiskundeleraar van Nederland, Menno Lagerwey, staat zoals altijd klaar om een handje te helpen. Na het succes van een live training in theater Orpheus (Apeldoorn) in 2023, komt hij nu naar vier theaters in Nederland om wiskunde examentraining te geven en op woensdag 1 mei is de Stadsgehoorzaal er daar één van! Kaarten voor zijn te koop via bit.ly/math-with-menno.

Menno is geen onbekende voor de meeste middelbare scholieren en docenten, zijn YouTube-kanaal ‘’Math with Menno’’ waar hij wiskunde (examen)trainingen en uitleg geeft heeft meer dan 140.000 abonnees, bijna 40 miljoen views en 1,5 miljoen maandelijkse kijkers.

Menno: “Dit jaar geef ik examentraining in het theater! Tijdens zo’n training bespreek ik in 1,5 uur de moeilijkste en belangrijkste onderdelen van het examen. Verder gaan we samen oefenen met examenopgaven en natuurlijk kun jij al jouw vragen persoonlijk aan mij stellen. Kortom: deze examentraining gaat je echt helpen om een goed cijfer te halen en die wil je dus niet missen!”

Er vinden 3 trainingen plaats: voor havo-5 wiskunde A, vwo-6 wiskunde A en vwo-6 wiskunde B. Na de training weten de scholieren wat ze op het examen kunnen verwachten en hoe ze lastige opgaven op kunnen lossen. Laat dat wiskunde eindexamen maar komen!

Math with Menno

Woensdag 1 mei – 15 uur (havo-5 wiskunde A) & 17 uur (vwo-6 wiskunde A) & 19:30 uur (vwo-6 wiskunde B). Kaarten (€ 17,50) via https://bit.ly/math-with-menno