Ontmoet je nieuwe collega op Waterland Werkt

Algemeen
In 2019 was de Koepelkerk een van de locaties van Purmerend Werkt, de voorloper van Waterland Werkt.
In 2019 was de Koepelkerk een van de locaties van Purmerend Werkt, de voorloper van Waterland Werkt. (Foto: Han Giskes)

WATERLAND - Op 2 oktober 2022 wordt Waterland Werkt weer georganiseerd, voorheen bekend als Purmerend werkt. Het grootste evenement in de regio Waterland waar ondernemers, het onderwijs, leerlingen, studenten en werkzoekenden elkaar ontmoeten. Twee jaar lang kon er geen Waterland Werkt georganiseerd worden, om de welbekende reden. Maar dit jaar wordt het nog groter aangepakt!

Waterland Werkt is toegankelijk voor iedereen die het leuk vindt om eens een kijkje achter de schermen te nemen bij bedrijven uit onze ondernemende regio. Tijdens Waterland Werkt ontmoeten bedrijven, onderwijs, werkzoekenden en andere geïnteresseerden elkaar in een ongedwongen sfeer. Als ondernemer kun je aan meer dan 10.000 bezoekers laten zien wat jouw bedrijf doet en waarom ze bij jouw bedrijf moeten zijn.

Netwerken

Heb jij nu of in de toekomst nieuwe medewerkers nodig? Op Waterland Werkt komen heel veel bezoekers af. Bezoekers die een andere baan overwegen, bezoekers die meer willen weten over jouw branche, leerlingen en studenten die een stageplek of een bijbaan zoeken; ze lopen allemaal langs jouw stand! Is er bij jouw bedrijf een mooie uitdaging voor hen? Dit is je kans om het te laten weten. Voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs is Waterland Werkt een onderdeel in het programma waarin zij zich oriënteren op de verschillende profielen, waar zij een keuze uit gaan maken. Ook als je meer wil weten over de mogelijkheden m.b.t. scholing en ontwikkeling van personeel ben je op de juiste plek. Het onderwijs is ook vertegenwoordigd op Waterland Werkt. Tenslotte is Waterland Werkt dé plek om je zakelijke netwerk uit te breiden. Contact met andere bedrijven uit de regio is zo gelegd. Ga in gesprek met andere ondernemers en wie weet kunnen jullie elkaar versterken of zaken doen.

De Koog 

Waterland Werkt vindt dit jaar plaats op het industrieterrein de Koog in Purmerend. De stands vind je op verschillende locaties in deze omgeving; bij de scholen, in H20 Esports en gaming centrum en ook buiten! De bedrijven op het industrieterrein worden deze dag ook opgeroepen de deuren open te zetten voor publiek. Op iedere locatie wordt een andere sector gepresenteerd. Denk aan het onderwijs, bouw, techniek, ICT, zorg, detailhandel, transport en overheid. 

Aanmelden

Ieder bedrijf uit de regio is welkom! Meld je nu al aan met je bedrijf en ga naar www.waterlandwerkt.nl/aanmelden. Hier vind je ook meer informatie en kun je indien gewenst contact opnemen met de organisatie. 

Jouw bedrijf mag niet ontbreken, meld je vast aan of vraag meer informatie aan.