Input PIM

Algemeen
Dit is nog niet de nieuwe coalitie met de wethouders. De kandidaat-wethouders worden 7 juli beëdigd.
Dit is nog niet de nieuwe coalitie met de wethouders. De kandidaat-wethouders worden 7 juli beëdigd. (Foto: Omroep PIM )

De week door met omroep PIM

Kijk voor actuele onderwerpen www.omroep-pim.nl, onder de kop TV; hier vind je de TV Gids. Hier staan ook de extra programma’s buiten de reguliere uitzendtijden om.

Waterland heeft een coalitieakkoord

Maandag 27 juni vond er een persconferentie plaats in het gemeentehuis. PIM was erbij toen het coalitieakkoord is gepresenteerd én ondertekend. Ook de kandidaat-wethouders zijn bekend gemaakt. Zie het verslag op PIM.

Open dag Purmer 400 jaar

Op PIM kon u al het filmpje zien van HHNK over het gemaal, dat op de open dag bekeken kon worden. PIM ging langs andere bedrijven in de Purmer op 25 juni jl.

Open dag Gemaal Katwoude

Tijdens de Dag van de Bouw toog PIM naar het gemaal-in-aanbouw om te zien hoe het werk daar vordert en wat er nog meer uit het water is gehaald nadat in november de sluis uit de middeleeuwen is ontdekt.

Gezamenlijke veteranendag

De burgemeesters van de gemeenten Edam-Volendam, Landsmeer en Waterland zijn verheugd hun veteranen uit
te nodigen voor een gezamenlijke Veteranenbijeenkomst. Deze bijeenkomst vond plaats op woensdag 22 juni bij Fort Edam. En PIM maakte verslag.

Voorbereidende raadsvergadering live op 30 juni om 19.30 uur. Herhaling zondag 3 juli om 19.00 uur

NB dit is nog niet de nieuwe coalitie met de wethouders. De kandidaat-wethouders worden 7 juli beëdigd.

Waterlands Videonieuws 

Elke dag te zien om 12.00 - 13.00 uur / 18.00 - 19.00 uur / 21.00 - 22.00 uur / 23.00 - 00.00 uur. PIM is te zien op Ziggo kanaal 46 (was 36) / KPN kanaal 1442 / Telfort/XS4All kanaal 328/ T-Mobile Thuis 818.