Senioren-enquete PvdA in Weeshuis Monnickendam | 11 november 2022

Algemeen
PvdA Waterland houdt enquête onder senioren.
PvdA Waterland houdt enquête onder senioren. (Foto: PvdA Waterland)

WATERLAND – Alle senioren van Waterland, 60+-ers kunnen 11 november de enquête van de PvdA invullen. Van 15.00 -16.00 uur zijn PvdA-leden in het Weeshuis te Monnickendam aanwezig om alle senioren te begeleiden met bij het invullen, onder het genot van een drankje.

PvdA Waterland is namelijk benieuwd naar de moeilijkheden die senioren ervaren in hun dagelijks leven in onze gemeente. Hoe gaat het met de senioren onder de moeilijke omstandigheden van hoge energiekosten, hoge kosten voor levensonderhoud en meer. Met deze enquête willen ze daar meer over te weten komen. 

Speciale regelingen

Ook willen ze van senioren weten of ze op de hoogte zijn van de speciale regelingen voor mensen die hun onkosten niet meer kunnen betalen. Is het duidelijk waar mensen naar toe kunnen, mochten zij in financiële problemen zijn gekomen?

De enquête wordt voor het eerst gehouden op 11 november, locatie Weeshuis, Wezenland 16, Monnickendam. Daarna gaat de PvdA nog langs de kernen om alle senioren in Waterland de kans te geven deze enquête op papier of digitaal in te vullen. De resultaten van deze enquête zullen na de periode van enquêteren worden overhandigd aan de juiste wethouder van Waterland zodat naar boven gekomen problemen bekend worden. Vervolgens zet de PvdA zich in voor verbeteringen en oplossingen.

Het invullen van de enquête duurt maar zo’n 5 - 10 minuten en de gegevens worden vanzelfsprekend anoniem verwerkt.

Mail voor meer informatie naar waterland@pvda.nl of psvanlint@waterland.nl.