Roxy Dekker, Flaire en FAY bij PX

Cultuur
Op zaterdag 6 april komen Roxy Dekker, Flaire en FAY bij PX een geweldige show geven.
Op zaterdag 6 april komen Roxy Dekker, Flaire en FAY bij PX een geweldige show geven. (Foto: YouTube 3FM Live)

EDAM-VOLENDAM - 3FM award winnaar Roxy Dekker en de Haagse boyband Flaire maken deel uit van de line-up van PX Campus, het nieuwe evenement van PX. Het is een van de evenementen uit de co-creatie koker van PX waarin het poppodium samenwerkt met jongvolwassenen aan vernieuwde programmering. Met PX Campus, een event voor 16-plussers, brengt PX jonge, populaire artiesten naar Volendam.

Op zaterdag 6 april komen Roxy Dekker, Flaire en FAY bij PX een geweldige show geven. Programmeur Bianca Vos: “Mij viel Roxy Dekker in de zomer al op. Op dit moment is Roxy zo populair aan het worden dat het voor evenementen en zalen moeilijk is haar nog vast te leggen”. Ook de twee andere acts FAY en Flaire zijn steeds populairder aan het worden. De 22-jarige FAY stond met haar Nederlandstalige popmuziek in december nog in een vol Paradiso en weet miljoenen views te behalen op TikTok. 

Haagse Boyband

De Haagse boyband Flaire is populair bij de jeugd en wil in de voetsporen treden van Direct en Goldband. VJ B-Linq komt tussen de live acts door met een hele batterij aan digitale effecten om de avond compleet te maken. 

Club Soda

PX vergeet ook de jongeren tussen de 12 en de 16 niet. Ze kunnen in Club SODA met de show meekijken, met het directe geluid van het podium. Natuurlijk alcohol vrij en met begeleiding. Kaartjes via de website van PX. Kaarten voor in de zaal zijn 20 euro. Kaarten voor Club SODA zijn deze avond vijf euro.