Vliegerfeest De Breek

Nieuws
Gezellig vliegeren tijdens het vliegerfeest De Breek. (Foto: aangeleverd)
Gezellig vliegeren tijdens het vliegerfeest De Breek. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

OOSTHUIZEN - Tijdens de zomerroute Zeevang zijn er in de gehele Zeevang prachtige tuinen te bezoeken, open ateliers, exposities, noem maar op. Bij molen de Breek vindt het jaarlijks vliegerfeest plaats met leuke kinderactiviteiten en live muziek.
Laat je eigen vlieger op tijdens deze dag of kom kijken naar de spectaculaire vliegers die worden opgelaten. Er is allerlei lekkers op het terras en er zijn leuke dingen te doen voor de kinderen zoals slootjescheppen, bellenblazen, theater en t-shirts bedrukken. Van 11:00 tot 17:00 vindt er rondom de molen een vliegerdemonstratie plaats met Japanse vliegers, bijennesten en historisch westerse vliegers. De toegang is gratis!

Honky Tonk optreden

Ook komt de band Honky Tonk Men spelen tussen 14:00 en 16:00 uur. De Band Honky Tonk Men komt uit de omgeving tussen Hoorn en Amsterdam. Vijf muzikanten met jarenlange ervaring in de rockabilly, country, singer-songwriter en Bluegrass scene in Nederland hebben de handen in een geslagen om de hun liefde voor hun muziek te delen. Welke muziek? Honky Tonk! Wat is Honky Tonk? De muziek die in de VS in de honky tonks (cafe’s) werd en nog steeds wordt gespeeld. Puttend uit de rijke historie van country en honky-tonk muziek laten zij in de Nederlandse Honky Tonk’s (cafe’s) Johnny Horton, Cash, Dale Watson en hun minder bekende helden horen.

Gezellig vliegeren tijdens het vliegerfeest De Breek. (Foto: aangeleverd)