Derde edtie van het Bril & Lens Open Jeugd Toernooi bij Tennis Club Monnickendam

Nieuws
Op 29, 30 en 31 maart wordt er in 10 verschillende categorieën gestreden om de toernooiwinst op het 'Bril & Lens Open Jeugd Toernooi'.
Op 29, 30 en 31 maart wordt er in 10 verschillende categorieën gestreden om de toernooiwinst op het 'Bril & Lens Open Jeugd Toernooi'. (Foto: Pixabay)

MONNICKENDAM - Voor de derde keer in successie wordt het tennisseizoen bij Tennis Club Monnickendam (TCM) geopend door de jeugd. Op 29, 30 en 31 maart wordt er in 10 verschillende categorieën gestreden om de toernooiwinst op het ‘Bril & Lens Open Jeugd Toernooi.’

De KNLTB plant de voorjaarscompetitie in april, mei en juni en daarmee is dit toernooi voor veel kinderen een prima opwarmer om te weten waar ze na de winter staan. “Echt de opening van het zomerseizoen voor wat betreft tennis”, aldus Pieter, één van de deelnemers. 

Grote opkomst

Het toernooi bij TCM blijkt populair, vorig jaar deden maar liefst 110 kinderen mee en ook dit jaar gaan de inschrijvingen hard. De teller staat inmiddels al op ruim 125 deelnemers. Voor de organisatie een uitdaging om alle partijen goed in te plannen. Hennie Raterman, organisator van het toernooi: “We doen dit nu voor het derde jaar en hebben alle vertrouwen dat we een goed schema kunnen maken voor alle deelnemers”. Voor de kinderen die even kunnen rusten wordt ook een aantrekkelijk off court programma aangeboden.

Meedoen of komen kijken?

De inschrijving is inmiddels gesloten, maar volgend jaar kun je zeker meedoen. Ga het account van het toernooi volgen op instagram (https://www.instagram.com/tcmopenjeugdtoernooi/) en je bent als eerste op de hoogte. Komen kijken kan natuurlijk altijd, je bent van harte welkom bij TC Monnickendam!