AFGELOPEN

WIN: Gratis kaarten voor de Huishoudbeurs 2023

Speel mee
Wil jij ook GRATIS naar de Huishoudbeurs? Doe dan mee met de winactie!
Wil jij ook GRATIS naar de Huishoudbeurs? Doe dan mee met de winactie! (Foto: Huishoudbeurs)

NOORD-HOLLAND - Het bekendste lifestyle-evenement van Nederland - de 76e editie - komt er weer aan. Van 18 tot en met 24 februari is het tijd voor de Huishoudbeurs. Win nu gratis kaarten bij Rodi!

Naast productlanceringen, zoals de introductie van de stofzuiger en de tentoonstelling van de allereerste magnetron in het verleden, ontdek je op de Huishoudbeurs ook lifehacks op het gebied van klussen, leer je koken als een pro en proef je de lekkerste gerechten. Bovendien kun je het hele jaar door leuke nieuwtjes, handige tips én korting op producten ontvangen via het nieuwe platform Meer Huishoudbeurs.

Daniëlle Meester van RAI Amsterdam: “Het mooie is, dat wij vrouwen van alle leeftijden aanspreken. Een bezoek aan het evenement wordt van generatie op generatie doorgegeven. Moeders nemen eerst hun dochters mee en daarna hun kleindochters. Ze komen voor een gezellig dagje uit en om nieuwe producten op allerlei gebieden te ontdekken en te proberen.”

Win gratis kaarten

Wij mogen 10 x 2 tickets (t.w.v. € 22,- p/s) weggeven. Kans maken op deze tickets? Beantwoord dan de volgende vraag:

‘Waarom ging de Huishoudbeurs in 2021 en 2022 niet door?’

Zo doe je mee

Vul het antwoordformulier hieronder in en maak kans op de kaarten! Meedoen kan t/m 13 februari. Winnaars krijgen na deze datum vanzelf bericht.