Sport 2000 verhuist naar pand Jumbo Koornneef

Algemeen
Arthur en Linda Dessauvagie verhuizen naar een groter pand.
Arthur en Linda Dessauvagie verhuizen naar een groter pand. (Foto: Mabel Böhms Media)

Sport 2000 Naaldwijk gaat uitbreiden. De sportwinkel verhuist medio december naar het huidige pand van Jumbo Koornneef in de Emmastraat in Naaldwijk. Met de nieuwe winkel krijgt de winkel nog meer ruimte voor een uitgebreid assortiment aan sportartikelen, maar ook casual merken.

Zo komt er in die nieuwe winkel een breed assortiment aan hockey- en voetbalartikelen, is een ruime afdeling voor sportartikelen voor indoor sporten, zoals handbal. En is er voor de clubs waar Sport 2000 Naaldwijk mee samenwerkt een plek waar het assortiment gepresenteerd kan worden. Voor deze clubs komt er ook een speciale clublounge waar zij ontvangen kunnen worden.

Beleving in de nieuwe winkel staat op de voorgrond. Kinderen kunnen bijvoorbeeld hockeysticks testen waarbij de rest van het gezin rustig plaats kunnen nemen in de huiskamer onder genot van een drankje. Naast het uitbreiden van het assortiment van sportartikelen, zal er een uitgebreid assortiment van casualkleding komen. Voor jong en oud is er een uitgebreid aanbod. De klant blijft terecht kunnen voor professioneel advies in een échte fysieke familiewinkel. Hiermee stimuleert Sport 2000 Naaldwijk de klant om bij de lokale ondernemer te winkelen.

Arthur en Linda Dessauvagie openden in 2005 aan de Rembrandtstraat Sport 2000 Naaldwijk. Het was voor hen altijd al een droom om dé sportwinkel in het Westland en daarbuiten te worden. Al snel werkten de ondernemers samen met veel verenigingen in het Westland. Zo levert de winkel kleding aan verschillende verenigingen, zoals: hockey, handbal, voetbal, jeu de boules, keepersschool en voetbalscholen. In 2009 werden Arthur en Linda Sport 2000 ondernemers van het jaar. In 2011 breidden zij de winkel al uit. In 2022 verhuist de winkel naar een groot pand. Ondanks de onzekere afgelopen twee jaar mede door corona, werken de ondernemers met veel passie en positiviteit aan het verwezenlijken van hun droom.