Fletcher Hotel wordt weer opgefleurd door werk van Marjan Roelfs

Cultuur
Marjans schilderijen creëren een sfeer waarin je jezelf graag zou willen verliezen.
Marjans schilderijen creëren een sfeer waarin je jezelf graag zou willen verliezen. (Foto: Marjan Roelfs)

Vanaf 1 mei tot eind september verwelkomt het Fletcher Hotel in Ter Heijde opnieuw de prachtige kunstwerken van Marjan Roelfs. Na twee succesvolle tentoonstellingen keert Marjan terug naar de idyllische kustplaats om haar nieuwste creaties te tonen, geïnspireerd door de kust, de duinen, het strand en de zee.

Marjan Roelfs, een gepassioneerde kunstenares die zowel concreet, figuratief als abstract werkt, weet haar publiek mee te nemen naar een betoverende wereld van rust en schoonheid. Haar schilderijen creëren een sfeer waarin je jezelf graag zou willen verliezen, omringd door de kalmerende geluiden van de zee en de zilte geur van het strand.

De expositie toont een schat aan nieuw werk, waarin Marjan haar unieke visie op de kust en haar liefde voor het landschap tot uiting brengt. Elk penseelstreekje weerspiegelt haar diepe verbondenheid met de natuur en haar verlangen om de pracht ervan vast te leggen.


Het Fletcher Hotel is verheugd om opnieuw de warme en uitnodigende sfeer te mogen verwelkomen die Marjan met haar kunstwerken toevoegt aan de ambiance van het hotel.