‘Bazarseizoen’ in het Westland wordt voor 45ste keer afgetrapt

Cultuur
De evenementen worden gehouden om geld op te halen voor de instandhouding van het monumentale kerkgebouw.
De evenementen worden gehouden om geld op te halen voor de instandhouding van het monumentale kerkgebouw. (Foto: PR)

Alweer voor de 45ste keer trapt de Oude Kerk in Naaldwijk het “bazarseizoen” in het Westland af. Op zaterdag 9 september is iedereen van 10.00 uur tot 17:00 uur welkom in de Oude Kerk aan het Wilhelminaplein in Naaldwijk. 

Er zijn diverse activiteiten, zoals de jaarlijkse rommelmarkt, maar ook een verloting. Zo maken bezoekers bijvoorbeeld kans op een geheel verzorgde barbecue voor twintig personen van Naaldwijkse slagerij Bjorn van Koppen.

Pubquiz

Daarnaast organiseert de Oude Kerk op vrijdag 15 september in samenwerking met de QuizBrothers een Pubquiz. De hele kerk zal voor één avond omgebouwd worden tot een pub, inclusief de daarbij behorende dranken en hapjes. Aanmelden is mogelijk per team van maximaal zes spelers door een e-mail te sturen naar aanmelden@oudekerk-naaldwijk.nl

Goede doel

Beide evenementen worden gehouden om geld op te halen voor de instandhouding van het monumentale kerkgebouw, zodat onderhoud en restauratie kan plaatsvinden en het prachtige aangezicht van het Wilhelminaplein ook voor de volgende generaties behouden blijft.