Hoekse Accordeon Vereniging speelt uitbundige hits bij Bij Barth

Cultuur
Eerste Hoekse Accordeon Vereniging treedt op bij Bij Barth.
Eerste Hoekse Accordeon Vereniging treedt op bij Bij Barth. (Foto: PR)

Op vrijdag 24 mei om 20.00 uur geeft de Eerste Hoekse Accordeon Vereniging (EHAV) een concert Bij Barth in de Bartholomeuskerk in Poeldijk. Naast wat ingetogen nummers brengt het orkest voornamelijk de echte uitbundige accordeon hits ten gehore. “Het wordt dus een vrolijk feest der herkenning.”

De Eerste Hoekse Accordeon Vereniging bestaat uit ongeveer vijftig leden vanuit de hele regio. De Vereniging staat onder de bezielende leiding van Paula van Wanrooy. Paula is met haar zus Anny een begrip op accordeongebied in het binnen- en buitenland. In 1981 rondden De Zusjes van Wanrooy hun studie accordeon, aan het conservatorium succesvol af. In datzelfde jaar winnen ze als accordeonduo de wereldkampioenschappen in Frankrijk. Zij maken tournees over de hele wereld en van Japan tot Amerika zijn ze veelgevraagde artiesten.

De Eerste Hoekse Accordeon Vereniging bestaat uit meerdere orkesten. Deze avond treden het Grootorkest en het A-orkest op. Samen presenteren zij een vrolijk en veelzijdig repertoire.

Dit concert is mede mogelijk gemaakt dankzij financiële steun van Verenigde bedrijven vandervalk+degroot.

Praktische info

Meezingen mag! De entreeprijs bedraagt € 7,50 inclusief de eerste consumptie.

Datum: vrijdag 24 mei
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: Bartholomeuskerk, Voorstraat 109, 2685 EK Poeldijk.
Toegangsprijs: € 7,50
Aanmelden: www.bijbarth.nl