MEALO bezorgt met PIATA de beste pizza’s van het Westland

Partnerbijdrage
PIATA brengt de beste pizza's aan huis.
PIATA brengt de beste pizza's aan huis. (Foto: Debbie van Eijk)

Dat je voor oergezonde bezorgmaaltijden bij MEALO in ‘s-Gravenzande moet zijn, is in Westland algemeen bekend. Maar wist je dat je er vanaf nu ook de meest verrukkelijke pizza’s vindt? Met PIATA introduceert eigenaar Thomas Vollebregt de ‘Westlandse Italiaan’ aan huis. 

Bijna drieënhalf jaar geleden introduceerde Westlander Thomas Vollebregt (29) met MEALO een nieuw concept in Westland: lekkere en oergezonde maaltijden aan huis, met zoveel mogelijk lokaal geteelde groenten. Inmiddels weten liefhebbers deze hoofdgerechten, salades, bowls, sappen & smoothies goed te vinden. Maar ook de Westlander die “gewoon lekker pizza” wil, is vanaf nu bij de zaak van Thomas aan het juiste adres. Onder de naam PIATA bezorgt zijn team de beste pizza’s van de regio.

Italiaanse keuken

Bij PIATA staat de Italiaanse keuken centraal: naast pizza bestel je hier ook lasagne en twee heerlijke pasta’s. Hoe Thomas op het idee voor deze uitbreiding van zijn zaak kwam? “MEALO is opgericht als dark kitchen, waar meerdere concepten mogelijk zijn. Met PIATA bieden we er nu twee, maar in de toekomst komen daar mogelijk nog drie of vier keukens bij. Het ideaal is uiteindelijk vanuit één locatie de markt te bedienen met al het eten dat iemand maar wil, en bovendien van de hoogste kwaliteit.”

Gezondste

Naar pizza is veel vraag: het is het meest bestelde gerecht op Thuisbezorgd.nl. Thomas: “Wij verkopen de gezondste pizza’s. We gooien namelijk geen kilo kaas op de pizza, maar beleggen onze pizza’s zorgvuldig, met de lekkerste ingrediënten.” De pizza’s hebben een verrassend lekkere bodem en een authentieke Italiaanse smaak; niet verrassend, als je bedenkt dat PIATA is opgezet in samenwerking met een Italiaan en werkt met Italiaanse producten. “Eindelijk lekkere pizza’s in het Westland,” is een reactie in de online reviews. Maar ook: “Zo hoort een pizza te smaken.”

Dertien smaken

Bij PIATA staan er maar liefst dertien pizza’s op het menu. Naast geliefde klassieke smaken als Tartufata, Pollo en Prosciutto di Parma, vind je hier ook pizza’s met Westlandse groente: paprika en courgette uit de regio. Dat past bij het ideaal dat Thomas bij de oprichting van MEALO voor ogen had, met zijn opleidingsachtergrond in de tuinbouw: gebruikmaken van de grote variatie aan gezonde groenten die in Westland worden geteeld.

PIATA bezorgt pizza’s aan huis in heel Westland en Hoek van Holland, behalve Wateringen en Kwintsheul, van dinsdag tot en met zondag vanaf 16.00 uur.

Contact

Dijckerhoek 59
2692 GZ ‘s Gravenzande
06-48835020
www.piata.nl