Kom werken bij PolderPracht

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: Danja Vermeulen)

Werk je in de opvang en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is PolderPracht echt iets voor jou! Op 1 juli opent UN1EK Onderwijs en Opvang de deuren van PolderPracht waar we hele dagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang aan gaan bieden. Wij zoeken collega’s die de kinderen een veilige, fijne omgeving willen bieden waar ze kunnen groeien en stralen!

Uitdaging, flexibiliteit en zekerheid

We gaan op deze locatie werken vanuit de ecologische pedagogiek en ontwikkelen vernieuwende concepten. Zo willen we, naast de zorgspecialisten, ook samenwerkingen aangaan met een kinderkapper, de manege (onze buren) en de sportverenigingen in de omgeving. We bevinden ons midden in de natuur, dus je kunt je met het team volop laten inspireren voor nieuwe activiteiten met de kinderen.

Op 1 juli worden de deuren van PolderPracht geopend

Daarnaast zijn we flexibel; we bieden diensten tussen 06:00 en 21:00 uur aan en je bent vrij om de verschillende werksoorten te combineren. Ook zijn we razendsnel bereikbaar, want we bevinden ons vlak langs de A20 (maar wel in een groot natuurgebied!). En natuurlijk bieden we jou als collega van PolderPracht direct een vast contract en hele goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Loop binnen bij ons Open Huis op 20 april!

Wil je alvast een kijkje komen nemen bij PolderPracht? Kom dan naar ons Open Huis op 20 april tussen 10:00 en 14:00 uur en kom het zelf ervaren. Laat je informeren over ons pedagogische werkplan en profiel dat helemaal past bij deze locatie en alle ontwikkelingen om ons heen. Luister naar onze ambitieuze plannen en voel of dit past bij jou!

Kijk op www.polderpracht.nl voor alle informatie en het aanmelden voor ons Open Huis. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!