Tandartspraktijk Romero: alle expertise onder één dak

Partnerbijdrage
Van orthodontist en implantoloog tot mondhygiënisten; bij Romero vind je alle expertise onder één dak. Tweede van rechts: Noemi Romero Torrijos.
Van orthodontist en implantoloog tot mondhygiënisten; bij Romero vind je alle expertise onder één dak. Tweede van rechts: Noemi Romero Torrijos. (Foto: Mabel Böhms)

In november vorig jaar opende Noemi Romero Torrijos de deuren van tandartspraktijk Romero in Honselersdijk. Amper vijf maanden later weten al bijna duizend patiënten uit Westland en omstreken het prachtige pand aan de Dijkstraat 72 te vinden.

Noemi is sinds 2015 actief als tandarts in Honselersdijk. Maar hier, in haar eigen praktijk is ze meer op haar plek dan ooit. Door de grote raampartijen blik je zó de Dijkstraat in. “Je krijgt hier meer mee van wat er in het dorp gebeurt,” aldus Noemi. Dat geeft een huiselijk gevoel, en dat sluit precies aan bij wat Noemi met haar tandartspraktijk voor ogen heeft: “Het witte jas-gevoel voorkomen.”

Vandaar ook de speelse tekeningen van een Spaanse kunstenaar op de muur. En natuurlijke kleuren in de wachtruimte. Witte uniformen komen hier bovendien letterlijk niet voor: Noemi en haar collega’s dragen roze of paars.

Echt even tijd

Patiënten, van jong tot oud, voelen zich bij deze familiegerichte tandartspraktijk al snel op hun gemak. Dat komt ook door hun benadering, vertelt Noemi: “We maken echt even tijd om van nieuwe patiënten de achtergrond te leren kennen.” En sowieso wordt iedereen aan de Dijkstraat 72 begroet met een lach. 

Het grote voordeel van deze Honselse tandartspraktijk is dat alle expertise zich onder één dak bevindt: “We hebben een implantoloog, orthodontist, Tandtechniker en twee mondhygiënisten.” Dat betekent dat patiënten voor een gespecialiseerde behandeling gewoon terecht kunnen in hun vertrouwde praktijk en niet naar - bijvoorbeeld - Den Haag of Rotterdam te hoeven worden doorverwezen.  

Het betekent ook dat er korte lijnen zijn tussen de verschillende specialisten. Hierdoor kunnen moeilijke casussen gemakkelijk met elkaar besproken worden. Op deze manier is iemand met gebitsklachten verzekerd van perfect afgestemde integrale zorg. 

De praktijk beschikt vanzelfsprekend over de modernste apparatuur en zorgt dat deze up-to-date blijft: “Binnenkort komt er een intra-orale scanner. Dan hoeven mensen niet meer te happen.”

Geen wachtlijsten

Wie op zoek is naar professionele, deskundige én persoonlijke tandheelkundige hulp, is van harte welkom bij tandartspraktijk Romero. Er zijn momenteel geen wachtlijsten. Noemi, die zelf als algemeen tandarts alle soorten behandelingen mag uitvoeren, bepaalt in een kennismakingsgesprek welke specialist de patiënt nodig heeft. En natuurlijk altijd met een glimlach.

Tandartspraktijk Romero
Dijkstraat 72 Honselersdijk
www.tandartspraktijkromero.com
Tel. nr.: 0174-725206