Leer nog voor de zomer golfen in ‘s-Gravenzande

Partnerbijdrage
Naaldwijker Paul Thoen organiseert als pro van GCW de cursus voor senioren op maandagochtenden.
Naaldwijker Paul Thoen organiseert als pro van GCW de cursus voor senioren op maandagochtenden. (Foto: PR)

Golfclub Westland (GCW) in’ s-Gravenzande organiseert een vijfweekse golfcursus voor beginners. Instapmomenten zijn zaterdagmiddag 25 mei, zondagmiddag 26 mei of (speciaal voor senioren) maandagochtend 27 mei. 

De cursus bestaat uit wekelijks twee uur techniekles van een pro, één uur baanles van een coach en een theorieavond over de golfregels. Golfclubs, ballen, en tassen worden beschikbaar gesteld en gedurende vier weken zijn de cursisten lid van GCW en kunnen zij zo veel als zij willen de techniek van de golfswing oefenen op de grote driving range. Minimaal twee keer per week kan de cursist onder begeleiding van een baancoach 9 holes spelen om snel te ervaren wat het golfspel inhoudt. 

Baanpermissie

De cursus leidt op tot ‘Baanpermissie’. Veiligheid, snelheid in de baan en respect voor de baan zijn, naast de techniekonderdelen, de belangrijkste elementen die aan bod komen. De cursus wordt afgesloten met een theorie-examen (en een lekker glaasje bubbels), op 29, 30 juni. Kosten all-in: € 295,-. Aanmelden (met vermelding van voorkeur voor welke middag of ochtend) kan telefonisch: 06-120 20 232.