Heren Quintus heeft geen probleem met Volendam

Jordan Beukman scoorde vier keer.
Jordan Beukman scoorde vier keer. (Foto: Paul Vis)

De heren van Quintus handbal kwamen zaterdag niet in de problemen tegen het talenten- en opleidingsteam van Volendam. Na de eerste rommelige 8 minuten kwamen de Heulenaars op voorsprong en die gaven ze niet meer uit handen. Met de rust zocht men met 20-14 de kleedkamer op.

In het tweede deel werd de voorsprong gestaag uitgebreid. Aanjager was Rick van Ravensteijn die op alle mogelijke manieren en standen de doelman van Volendam belaagde. Bij het eindsignaal was de topscoorder goed voor 13 doelpunten. In het tweede deel leverden alle spelers goed werk in aanval en verdediging en kwamen tot scoren. De eindstand werd 38-27. Door deze overwinning blijft Quintus meedraaien in de top 3 van de eredivisie. Topscoorders waren Rick van Ravensteijn (13x), Timo Blom (5x) en Jordan Beukman (4x).