Gezondheidsmarkt wijzigt locatie vanwege het grote aantal deelnemers

Uitgaan
Vereniging Nieuw Westland vindt het geweldig dat ze eerste keer dat ze de Gezondheidsmarkt organiseren, al moeten uitwijken naar een grotere locatie vanwege het grote aantal inschrijvingen.
Vereniging Nieuw Westland vindt het geweldig dat ze eerste keer dat ze de Gezondheidsmarkt organiseren, al moeten uitwijken naar een grotere locatie vanwege het grote aantal inschrijvingen. (Foto: GM)

Voor de Gezondheidsmarkt van Vereniging Nieuw Westland, op zaterdag 14 oktober, hebben zóveel deelnemers zich aangemeld, dat de markt last minute van locatie is veranderd. De Gezondheidsmarkt vindt nu plaats in ‘De Hoeksteen’, Burg. Kampschöerstraat 25 in Monster, van 10.00 tot 16.00 uur.  

Zaterdag 14 oktober vindt de Gezondheidsmarkt plaats, georganiseerd door Vereniging Nieuw Westland. Verschillende holistische en complementaire zorgaanbieders laten die dag in ‘De Hoeksteen’ in Monster zien en horen wat ze bieden. Ook kan de bezoeker zich laten inspireren door interessante workshops en lezingen, over uiteenlopende thema’s, én leidingwater van thuis laten testen door een osmose-specialist. Toegang is gratis.

Veelzijdig

De Gezondheidsmarkt biedt een veelzijdigheid aan informatie over diverse complementaire en holistische zorg, onder andere over mindfulness, Tai Chi, Reiki en EMDR. Ook kan de bezoeker proeven aan homeopathie, acupunctuur, systemisch werk en waterstoftherapie. Daarnaast presenteren zich professionals als een osteopaat, een natuurgeneeskundig therapeut, een orthomoleculair therapeut en een bewustzijnscoach. Zo’n 30 deelnemers delen wat ze de samenleving te bieden hebben.

Zuiverheid

Ook zijn er lezingen en mini-workshops te volgen, onder andere over ademkracht, voetreflex, HSP in de nieuwe tijd en stoppen met roken. Bezoekers kunnen zelfs wat leidingwater van thuis meenemen, om door een specialist op het gebied van zuivering en omgekeerde osmose, te laten testen op zuiverheid. Op www.NieuwWestland.nl/thema-s/zorg-en-gezondheid is meer informatie over de deelnemers en het programma van lezingen en workshops te vinden.

Neem wat leidingwater van thuis mee

De Gezondheidsmarkt vindt plaats in ‘De Hoeksteen’, Burg. Kampschöerstraat 25 in Monster, van 10.00 tot 16.00 uur. De locatie voor de markt zou eerst een andere zijn. “We vinden het geweldig dat de eerste keer dat we de Gezondheidsmarkt organiseren, we al moeten uitwijken naar een grotere locatie vanwege het grote aantal inschrijvingen”, aldus de organisatie. Het belooft een drukbezochte markt te worden. Toegang is gratis. “Kom bij voorkeur op de fiets. En neem desgewenst wat leidingwater van thuis mee om te laten testen.”