Carwash Westland bestaat 12 jaar

Zakelijk
Het team van Carwash Westland heeft zin in de jubileummaand!
Het team van Carwash Westland heeft zin in de jubileummaand! (Foto: PR)

Carwash Westland viert haar 12e verjaardag met 25% bonus. De autowasstraat blaast dit jaar twaalf kaarsjes uit en daarom krijgt iedereen de gehele maand juni op 25% extra wastegoed bij het aanvragen of opwaarderen van de waspas. Als je in de maand juni je waspas opwaardeert met minimaal € 50, ontvang je maar liefst 25% bonus! De bonus kan oplopen tot wel € 100.

Naast de actie is er nog meer reden om langs te komen bij Car Wash Westland. Bijvoorbeeld om de nieuwe stoplichten bij de wasboxen en Whatsapp te ervaren. Vanaf nu is direct te zien welke wasbox er vrij is door het nieuwe stoplicht systeem. Hierdoor wordt de doorstroom nog beter en kunnen klanten nog sneller gebruik maken van één van de acht doe-het-zelf wasboxen. Heel handig voor zowel klanten als de medewerkers. Ook nieuw is dat Carwash Westland tegenwoordig bereikbaar is via Whatsapp.

Ook voor de kinderen is het een feestje tijdens deze actiemaand. Carwash Westland organiseert een kleurwedstrijd waarbij mooie prijzen te winnen zijn zoals onder meer vier toegangstickets voor Drievliet. Download de kleurplaat van de website www.carwash-westland.nl of haal deze op bij de ingang van de wasstraat. Inleveren kan tot 1 juli 2023.