Doneer Westland: kerst- en voedselpakketten voor steuntje in de rug

Zakelijk
Je kerstpakket doneren om iemand blij te maken die het wat moeilijker heeft? Dat kan dit jaar weer bij Kitty (l.) en Jacky Dekkers.
Je kerstpakket doneren om iemand blij te maken die het wat moeilijker heeft? Dat kan dit jaar weer bij Kitty (l.) en Jacky Dekkers. (Foto: Joke van Geest fotografie)

Voor het vierde jaar zijn Jacky Dekkers en Kitty Dekkers in 2023 terug om kerst- en voedselpakketten te verzamelen en te doneren. 

“Dit jaar is Doneer Westland door Vitis Welzijn gekoppeld aan Koor 4 Fun,” legt Jacky uit. “Zij zullen dit jaar helpen met het ophalen en aannemen van pakketten. Op deze manier kunnen we meer kerstpakketten ontvangen en meer mensen die het moeilijk hebben een steuntje in de rug geven.”

Doneren

Heb je een kerstpakket ontvangen en wil je die doneren zodat je iemand in het Westland helpt en blij kan maken met jouw kerstpakket? Je kunt je pakket langsbrengen aan de Rijnvaartweg 34 te ’s-Gravenzande op vrijdag 15, 22 en 29 december tussen 15:30 en 16:00 uur en tussen 19:00 en 19:30 uur. 

Ophalen

Om je pakket op te halen kun je tot uiterlijk vrijdag 29 december contact met ons opnemen via: www.doneerwestland.nl of info@doneerwestland.nl. De kerstpakketten worden via onder andere de Voedselbank Westland verspreid. “Zo maken we samen iemand blij”, aldus Kitty en Jacky.