Inwoners Maasdijk winnen 1 miljoen euro met loterij

Zakelijk
Elf bewoners van de Prinsenlaan in Maasdijk mogen de prijs met elkaar delen.
Elf bewoners van de Prinsenlaan in Maasdijk mogen de prijs met elkaar delen. (Foto: Amy van Leiden)

Vandaag werden inwoners van de Prinsenlaan in Maasdijk verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld: deelnemers aan de loterij met postcode 2676 VP hebben samen de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gewonnen. Het is de tweede keer in een paar dagen tijd dat er een grote loterijprijs valt in het Westland: dinsdag won iemand die een lot gekocht heeft in De Lier ruim 750.000 euro. 

Dat Gaston een mooie prijs kwam brengen was niet te missen vandaag op de Prinsenlaan in Maasdijk. Elf deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 76.923 euro tot 153.846 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij. Na een lekker patatje met snack namen de winnaars de cheque in ontvangst.

Winnaars

Remon en Linda spelen mee met een lot en winnen 76.923 euro. Ze zijn ontzettend blij met hun gewonnen prijs: “We hebben net een nieuw huis en hadden tegen de kinderen gezegd dat er dit jaar geen vakantie in zat. Nu gaan we zeker met het gezin op vakantie!”

Rens en Nina zijn ook in de prijzen gevallen. Zij hebben net als hun buren vakantieplannen: “We willen graag op vakantie naar de Filipijnen. We wonen nog niet lang in dit huis en er moet nog het een en ander gebeuren. Dus dat kunnen we nu afmaken.”

Rob en Carina winnen 76.923. Ze reageren enthousiast als ze zien welk bedrag ze hebben gewonnen: “We willen het huis verbouwen en onze studerende kinderen helpen.”

KWF Kankerbestrijding

Dankzij de deelnemers kunnen 146 organisaties elk jaar opnieuw rekenen op financiële steun van de Postcode Loterij. Eén van die goede doelen is KWF Kankerbestrijding. Het doel van KWF Kankerbestrijding is een beter leven voor iedereen die met kanker te maken krijgt.