Een roomdivider heeft veel voordelen.
Een roomdivider heeft veel voordelen. (Foto: Adobe Stock)

De mooiste roomdividers

23 apr, 11:00 Accessoires

Heb je de roomdivider al ontdekt? De naam verklapt het al, maar een roomdivider verdeelt jouw huis in verschillende knusse hoekjes. Ideaal als je in een studio woont, of een grote ruimte in tweeën wilt delen. Wij hebben de mooiste roomdividers op een rijtje gezet!

Een roomdivider heeft meerdere voordelen. Heb je een grote woonkamer? Dan kan dit soms ‘ongezellig’ ogen. Door een roomdivider te gebruiken lijkt de ruimte al snel een stuk knusser. Een open kast fungeert vaak als roomdivider. Hier kun je boeken, accessoires en souvenirtjes in bewaren. 

Roomdividers 

Ook een kamerscherm wordt vaak gebruikt als roomdivider. Wanneer je in een studio woont is een multifunctionele roomdivider met opbergvakken heel handig. Nieuwsgierig? Wij hebben de mooiste roomdividers op een rijtje gezet!

De mooiste roomdividers 

Dit mooie kamerscherm staat leuk in élk interieur. Het ontwerp van HK LIVING is verfrissend en eigentijds. Het frame is gemaakt van sungkaihout, het vlechtwerk bestaat uit suikerriet. Je shopt de roomdivider hier

De Kya-kast van MADE.com is een roomdivider en briljante opbergoplossing in één. Doordat je er doorheen kunt kijken, behoud je dat ruimtelijke gevoel. De statige en opvallende Kya is geïnspireerd op wolkenkrabbers en moderne architectuur. Je shopt ‘m hier

Dit donkerbruine bamboe kamerscherm voegt een vleugje natuurlijke stijl toe aan elke kamer. Daarnaast stelt het je in staat te spelen met de indeling van je kamer. Handig! Je shopt ‘m hier.  


Deze metalen industriële kast geeft jouw woonkamer een stukje karakter. De kast beschikt maar liefst over 9 open vakken. Ideaal om opvallende of juist rustige accessoires in te tonen. Je shopt de roomdivider hier

Ga voor nóg meer woontips & inspiratie naar de Facebookpagina van Rodi Wonen!

Afbeelding
Zó maak je jouw (thuis)kantoor duurzaam Duurzaam 19 mei, 10:00
Afbeelding
De kosten van een nieuwe badkamer Accessoires 18 mei, 10:00
Afbeelding
Zó maak je de eethoek kindvriendelijk Huis 17 mei, 10:00
Afbeelding
Dit is de trend van dit moment: stalen deuren met glas! Huis 16 mei, 13:29
Afbeelding
Woontrend: warm living Huis 16 mei, 10:00
Afbeelding
Zó maak je jouw interieur ‘Feng Shui’ Huis 14 mei, 10:00
Afbeelding
Interieurtip van Suus: low budget make-over Huis 13 mei, 10:00
Afbeelding
Zó verduurzaam je de badkamer Duurzaam 12 mei, 12:00
Afbeelding
Visualiseer je interieur met een moodboard Accessoires 11 mei, 15:00
Afbeelding
Ontdek de visgraatvloer Huis 10 mei, 10:00
Afbeelding
Woontrend: meubels van vegan leer Duurzaam 9 mei, 10:00
Afbeelding
Snel de oven schoonmaken: 5 tips Huis 7 mei, 10:00
Afbeelding
Tips voor een geslaagde housewarming Huis 6 mei, 10:00
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Wonen

Op Rodi Wonen volg je het laatste nieuws uit Wonen. Rodi Wonen informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt, regio en in Noord-Holland.

Nieuws Wonen

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Wonen in je mailbox.