Laat je inspireren door déze mooie lente-interieurs

Accessoires
Wij geven inspiratie en zetten de mooiste producten op een rijtje.
Wij geven inspiratie en zetten de mooiste producten op een rijtje. (Foto: Adobe Stock)

Het is ‘s avonds langer licht, de zon schijnt vaker én de eerste bloemen komen uit de knop. Het is alweer bijna lente! De hoogste tijd om jouw interieur op te vrolijken met frisse lentekleuren en accessoires. Ook met een paar kleine aanpassingen haal je dat échte lentegevoel in huis. Wij geven inspiratie en zetten de mooiste producten op een rijtje.

Tekst gaat verder na de foto

Maak je huis lenteklaar: tip 1

De lentelook creëer je al snel door donkere elementen te vervangen voor frisse accessoires. Dit heb je binnen no-time gedaan! Wat dacht je van een nieuw vloerkleed, kandelaar, vaas, sierkussentje of dekbedovertrek? Dit kan zowel in de frisse kleuren van het lentepalet als in natuurtinten, zoals rotan of beige. Als je het lentegevoel elke dag van het jaar aanwezig wil houden, kun je het beste voor een bank of fauteuil met lichte kleur kiezen. 


In deze Kare Design Butterflies-vaas met prachtige vlinders komen je bloemen nóg beter uit. Je shopt ‘m hier.  

Maak je huis lenteklaar: tip 2

Riet, rotan, webbing en houten accenten zijn onmisbaar in een lente-interieur. Dit kun je laten terugkomen in zowel de accessoires als de verlichting. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie webbing stoel? Deze kun je in de woonkamer, maar ook op het balkon of in de slaapkamer zetten. Door het gebruik van natuurlijke materialen blijft jouw interieur luchtig én behoud je tegelijkertijd een warme sfeer. Denk aan meubels met teddy stof, boucléstof en rieten accenten.

Perfect voor in de tuin of slaapkamer: stoel Arjuno! De stoel is gemaakt van hout en de zitting en rugleuning zijn van rotan. Je shopt ‘m hier.

Tekst gaat verder na de foto


Maak je huis lenteklaar: tip 3

Bloemen doen het altijd goed. Ze zorgen voor dat échte lentegevoel in huis. Haal een vers lenteboeket bij de bloemist, of kies voor een setje droogbloemen om nog langer van de bloemen te kunnen genieten. Een leuke vaas erbij en voilà : jouw interieur is lenteproof. 


Droogboeket Ann van Beauquet is een fleurig herfstboeket van droogbloemen. Je shopt ‘m hier

Maak je huis lenteklaar: tip 4

Een makkelijke manier om de lente in huis te halen: leg een vrolijk, gekleurd vloerkleed neer. Hierdoor krijgt jouw interieur een kleine make-over én haal je direct de lente in huis.

Het vloerkleed Easy Living Alto Rug is een laagpolig vloerkleed, gebaseerd is op het klassieke Berber-ontwerp. Je shopt ‘m hier

Volg Rodi Wonen

Meer inspiratie en praktische interieurtips lezen? Neem een kijkje op onze Instagrampagina, of volg ons op Facebook!