Uit de kraan: kokend water of gekoeld met bubbeltjes

Huis
Kokend water of gekoeld met bubbels?
Kokend water of gekoeld met bubbels? (Foto: Grohe)

Een kokendwater kraan en een kraan die je voorziet van gefilterd, gekoeld en bruisend water. GROHE, specialist in badkamers én keukens, heeft twee o zo fijne innovaties voor in de keuken: 

Hotspot in je keuken
Laten we beginnen met die eerste: GROHE Red maakt kokend heet water direct beschikbaar uit de kraan. Heerlijk! Denk maar eens na hoe vaak je staat te wachten tot het water kookt. Voor dat kopje thee, je gekookte eitje of die pan met pasta. En je verbruikt met de kraan ook nog eens minder energie, fijn voor het milieu en voor je portemonnee.

GROHE Red is een mooi en betrouwbaar systeem dat direct én veilig kokend heet water levert uit de kraan. Veiligheid is gegarandeerd: het systeem komt met een kinderbeveiliging en de hete straal stopt direct na het loslaten van de knop. Door de rustige straal is er geen sprake vangespetter.  De slanke boiler past keurig onder de gootsteen, zo houd je lekker veel ruimte op het aanrecht over.

Heet van binnen, cool van buiten

Het mag gezegd: ook dit product van GROHE is een plaatje om te zien. De GROHE Red kranen zijn de perfecte combinatie van vorm en functie. Om ervoor te zorgen dat je kraan in harmonie is met de rest van je keuken kan je kiezen uit drie verschillende uitlopen die verkrijgbaar zijn in chroom en RVS-look. 

Kijk voor alle specificaties, meer info en een handig filmpje van hoe de kraan precies werkt op de site van GROHE.

Meer inspiratie nodig? Kijk op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

Handig in onderkast