Moet je zien: blikvanger in de badkamer

Huis
Een bezoekje aan de wellness, dat doe je lekker thuis.
Een bezoekje aan de wellness, dat doe je lekker thuis. (Foto: JEE-O)

Dag saaie, spierwitte badkamer! De badkamers van nu? Die hebben karakter. Haal de wellness in huis met de blikvangende producten van JEE-O.

Een tijdje terug was de badkamer nog de praktische ruimte in huis, inmiddels is het een plek waar je graag wilt zijn. Een bezoekje aan de wellness heb je niet meer nodig, dat doe je lekker thuis. Denk aan een regendouche, stoomruimte en royaal (bubbel)bad. Om je helemaal zen te voelen steek je heerlijke geurkaarsen aan. Gebruik een houten tray als je in bad zit: ideaal voor je kopje thee, favoriete boek of serie. Hang een heerlijke badjas op en zet zachte badslippers neer. 

JEE-O, geïnspireerd op de natuur

Wij zien onszelf wel zitten in één van de heerlijke badkamers van het mooie merk JEE-O. Het bedrijf maakt badkamerproducten met rust en ruimte voor lichaam en geest, altijd in een sfeer van functionele luxe. Ontdek JEE-O’s verfijnde collectie ‘Bloom’, gebaseerd op de natuur en geometrie! 


Beeld: JEE-O


Beeld: JEE-O


Beeld: JEE-O


Beeld: JEE-O


Beeld: JEE-O

Dat moet je zien!

Nieuwsgierig? Je kunt de mooie producten van JEE-O bewonderen tijdens de vt wonen&design beurs. Van 4 t/m 9 oktober ben je van harte welkom bij EXPO Greater Amsterdam. Lees hier meer.

Ga voor nóg meer woontips & inspiratie naar de Instagram van Rodi Wonen, of volg ons op Facebook!