Koningsdag vrijmarkt voor kinderen in Westerwatering

Algemeen
Het mobiele Sjoerd en de Stapelstad bouwlab herbergt vele leuke zaken.
Het mobiele Sjoerd en de Stapelstad bouwlab herbergt vele leuke zaken. (Foto: aangeleverd)

ZAANSTREEK - Kerk in Westerwatering houdt in samenwerking met diverse organisaties op woensdag 27 april de Koningsdag vrijmarkt. Deze vindt plaats in het plantsoen voor Evean wonen, Elsbroekplantsoen 1 in Westerwatering.

De gezellige ochtend begint om 10.00 uur. Er is een podium met livemuziek door vrijwilligers van De Zeskanter en Kerk in Westerwatering. Sjoerd van de Stapelstad zal voorlezen uit zijn eigen boek. Ook kunnen kinderen in het mobiele bouwlab aan de slag met verschillende constructiematerialen. Bij Kidzark kunnen kinderen gratis knutselen en ook de conceptstore Bond en Blauw zal aanwezig zijn. De vrijmarkt is bedoeld voor kinderen die hun spulletjes die ze niet meer gebruiken willen verkopen. Ze kunnen in het plantsoen hun kleedje neerleggen en zo wat geld verdienen. Iedereen is welkom om gezellig rond te lopen, iets moois van de kinderen te kopen en een praatje te maken met wijkbewoners.Deelname is op eigen risico. Voor meer informatie mail naar kerkinwesterwatering@gmail.com. Of kijk op facebook.com/KoningsdagWesterwatering

* * *


Ook bij OBS De Mei, Voltastraat 15A in Wormerveer is het feest ter ere van Koningsdag. Er zijn vrijdag 22 april koningsspelen voor de kinderen. Met eerst een ontbijt in de klas.Vervolgens is het tijd om spelletjes te spelen onder leiding van de groep 7/8. Vanaf het middaguur gaat het pas echt los want dan.... vakantie!