La-Jada uit Wormerveer gaat voor titel Miss Teen Nederland

Nieuws
De achttienjarige La-Jada Zaandam helemaal verliefd geworden op de wereld van missverkiezingen.
De achttienjarige La-Jada Zaandam helemaal verliefd geworden op de wereld van missverkiezingen. (Foto: @longjoy_photography)

WORMERVEER - Na haar deelname aan de verkiezing Miss Beauty of Noord-Holland is de achttienjarige La-Jada Zaandam helemaal verliefd geworden op de wereld van missverkiezingen. Ze laat weten: “Op het moment ben ik finalist van Miss Teen Nederland. Deze keer hoop ik er met de kroon vandoor te gaan.

Bij Miss Beauty of Noord-Holland is ze in de top 5 geëindigd. “Als miss heb je natuurlijk niet maar één ding die je belangrijk vindt om mee te geven aan de wereld. Daarom focus ik me tijdens deze verkiezing op ‘the beauty of diversity’. Diversiteit is iets wat onze wereld mooi maakt. Uit eigen ervaringen als meisje met Surinaamse afkomst weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat diversiteit steeds meer in de belangstelling komt. Graag deel ik dit met de wereld!”, aldus de inwoonster uit Wormerveer.

Of La-Jada de kroon op haar mooie hoofd mag zetten als Miss Teen Nederland zal zaterdag 15 juli blijken. Dan is de finale.