Zaantheater brengt alleengaanden samen in kerstspecial The African Mamas

Uitgaan
Geniet van The African Mamas, lekker eten en drinken én gezellig samenzijn in Samen Uit Salon.
Geniet van The African Mamas, lekker eten en drinken én gezellig samenzijn in Samen Uit Salon. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Wethouder Songül Mutluer en directeur van het Zaantheater Angelique Finkers ontvangen op Tweede Kerstdag alleengaanden die graag naar het theater gaan, maar er tegenop zien om dat alleen te doen. Op zondag 26 december kunt u samen met Songül en Angelique naar de kerstspecial van ‘The African Mamas’. Salongasten die er een extra feestelijke Tweede Kerstdag van willen maken, kunnen zich aanmelden voor een kerstdiner na afloop. 

Kersteditie Samen Uit Salon met wethouder Songül Mutluer en Angelique Finkers 

“Mensen die alleengaand zijn, kunnen zich tijdens de feestdagen erg alleen voelen. Zelfs al wil je erop uit gaan dan is dat lastig, omdat er weinig leuke uitjes zijn met de kerst”, zegt directeur Angelique Finkers. Daarom organiseren Songül Mutluer en Angelique Finkers voor de tweede keer een Samen Uit Salon op Tweede Kerstdag. 

Kerstdiner

Het concept is eenvoudig. Finkers en Mutluer zitten vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling klaar met koffie, thee en iets lekkers. In de pauze en na afloop komen alle Salongasten weer bij elkaar om wat te drinken en te praten over de voorstelling van ‘The African Mamas’. Na afloop is er een driegangen kerstdiner waarvoor iedereen zich van te voren op kan geven.

Gezellig

“Twee jaar geleden hebben we voor het eerste een Samen Uit Salon georganiseerd op Tweede Kerstdag. Dat was ontzettend gezellig. Songül en ik verheugen ons erop om ook dit jaar veel alleengaanden te ontvangen,” zegt Angelique Finkers. ‘The African Mamas’ staan garant voor een vrolijke muziekshow; deze groep viert een feestje op het podium. De Kerstspecial ‘Christmas under African Skies’ is een show met zowel Afrikaanse liederen, bekende kersthits, swingende gospel en ontroerende a capella-nummers.

Meedoen?

Wilt u meedoen aan de Samen Uit Salon en een kaartje (inclusief pauzedrankje) bestellen voor ‘Christmas under African Skies’ van ‘The African Mamas’ en/of eten na afloop? Bel dan de kassa van het Zaantheater: 075-6555 333 of mail kaartverkoop@zaantheater.nl

Meer informatie op www.zaantheater.nl. De voorstelling begint om 15.00 uur.