Koningsfeest in Saendelft onder motto ‘Feest vier je met echte Vrienden’

Uitgaan
Gezelligheid troef afgelopen keer op het het Koningsfeest Saendelft.
Gezelligheid troef afgelopen keer op het het Koningsfeest Saendelft. (Foto: aangeleverd)

ASSENDELFT - De Vrienden van Saendelft organiseren het Koningsfeest Saendelft onder het motto ‘Feest vier je met echte Vrienden’. Na het enorme succes van vorig jaar en vooral de positieve reacties uit de buurt, organiseren de Vrienden van Saendelft voor de tweede maal het Koningsfeest Saendelft.

Het Westerpark in Saendelft, nabij het Winkelcentrum de Saen wordt op 27 april weer omgetoverd tot een feest locatie waar iedereen welkom is om te proosten op onze vorst. Om te kunnen proosten hebben we natuurlijk een drankje nodig dus dat zal ruim voldoende aanwezig zijn. 

Voor de stevige trek zijn De Keuken In en Grillhelden aanwezig zijn met broodjes en diverse snacks en hapjes. Een feest is nooit compleet zonder entertainment. Het programma start om 13.30 uur en gaat door tot ongeveer 19.00 uur. 

Optredens

De Vrienden van Saendelft hebben een keur aan artiesten uitgenodigd die komen optreden, zo presenteren ze om 14. 30 uur Michael Nobbe, om 15.15 uur Danny Nicolay, om 15.45 uur Dakxs, om 16.45 uur Brian Stricker, om 17.15 uur Deon Leon, om 18. 00 uur Rachel Kramer en om 18.30 uur Danilo Kuiters. De presentatie van de dag is wederom in handen van DJ Michael FD. 

Ook feest voor de kleintjes

Natuurlijk is er ook aan de jongste gasten gedacht. Zo is om 14. 00 uur en 16.15 uur  een half uur de dansvloer helemaal voor hen gereserveerd. De DJ draait dan de leukste liedjes speciaal voor onze kleinste vrienden en vriendinnen. 

En als dan de volwassen de dansvloer weer overnemen zijn er diverse attracties geregeld waarmee de kleinsten zich kunnen vermaken. Ook zal er popcorn en suikerspinnen te verkrijgen zijn. 

Gratis toegang

De toegang is gratis, dus komt allen want feest vier je met echte Vrienden, de Vrienden van Saendelft. 

Voor het volledige programma en meer informatie www.vriendenvansaendelft.nl