Vunzige Boer Harm smaakmaker op Bevrijdingsfeest 5 mei In ’t Veldpark

Uitgaan
Boer Harm in een voor hem kenmerkende pose...
Boer Harm in een voor hem kenmerkende pose... (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM – Hij is een regelrechte hit op Tik Tok waarbij zijn suggestieve bewegingen worden nagedaan door frivole jonge meiden terwijl de ander zijn verschijning en teksten ronduit ranzig vinden en het dieptepunt van de menselijke beschaving: Boer Harm. Hoe je ook aankijkt tegen dit fenomeen (rappende zanger met rubberen masker die hem onherkenbaar maakt), hij is op 5 mei live tijdens het Bevrijdingsdagfeest in Burgemeester in ’t Veldpark in Zaandam.

Kinderpretpark vanaf 24 april tot en met 5 mei

Maar er is meer vertier dat al op 24 april begint met het kinderpretpark. Tot en met 5 mei is er iedere dag vanaf 13.00 uur – en op Koningsdag vanaf 10.00 uur – van alles te beleven. Goed om te weten: donderdag 25 april en donderdag 2 mei is het 2 eurodag (met uitzondering van de trampoline).

Meet en Greet

Op 24 april is er een meet & greet met Skye en Chase. Genieten voor de kleinsten met deze Paw Patrol kanjers die onverschrokken reddingen uitvoeren.

Op 1 mei kun je niemand minder dan Pikachu ontmoeten. De gele Pokémonheld die rake bliksemflitsen kan uitdelen zal dat niet doen als je hem in een meet & greet ontmoet. (maar let op wat hij doet als team Rocket in de buurt komt!)

Op 1 mei kun je ook Stitch ontmoeten. Ook wel bekend als Experiment 626. Dit karakter uit Disney’s Lilo & Stitch films mag dan een genetisch gemanipuleerde, buitenaardse levensvorm zijn die lijkt op een blauwe koala, het is een echte knuffelaar.

Optredens

Op Koningsdag is er natuurlijk veel muziek en zijn allerlei optreden. Die spelen zich af bij het mobiele café Robbies. Zo treden op Ronald engel, Jan Spel, Eddy van Slimming, Ernest van Hartingsveldt, Bejamin van der Logt en DJ Berry. 

Plus natuurlijk Boer Harm op 5 mei. (oefen je ‘heng, heng, heng, heng’ maar alvast als je mee wil doen met het ‘brommers kieken’).

Boer Harm neemt een trekje aan z'n smeerpijp om nieuwe inspiratie op te doen...