Dansen rond de Meiboom in Rosarium Vriendentuin

Uitgaan
Vier de lente en kom dansen rond de Meiboom.
Vier de lente en kom dansen rond de Meiboom. (Foto: Tekening: aangeleverd)

KROMMENIE - Vroeger gingen de mensen rond deze tijd dansen rond ‘de Meiboom’ om de lente en vruchtbaarheid van de natuur te vieren. De Rosarium Vriendentuin wil deze traditie met veel plezier nieuw leven inblazen. Er is weliswaar geen Meiboom maar wel genoeg bomen in het park. Woensdag 1 mei om 14.00 uur kun je de lente meevieren in de buurttuin met muziek, dans en verhalen. 

De Rosarium Vriendentuin is een openbare moestuin voor en door buurtbewoners. Stadsvos - ook bekend als Jacob Passander - zal het geheel opsieren met gitaar en liedjes en wellicht komt er ook nog wel een verhaal uit zijn mond. Iedereen wordt uitgenodigd om spontaan hun lentekriebels op een creatieve manier te uiten. Door middel van kleding, danspasjes, gedichten of versjes, een lied of gewoon lekkere hapjes en drankjes.

Er zijn geen kosten aan dit evenement verbonden, maar neem zelf stoeltje, wat te eten en te drinken mee. Bij slecht weer zal deze activiteit vervallen. Degene die zich hebben opgegeven krijgen bericht. Ook als je niet wilt dansen ben je welkom. Einde rond 17.00 uur.

Meer informatie over en opgeven voor deze activiteit: passander@gmail.com of 06-47635401.