Gezelligheid troef op wandelpuzzeltocht door Zaandam

Uitgaan
Kleine tip, 'vocht = fout'... Let goed op dat je niet in de Zaan zelf terecht komt doordat je focus teveel op het puzzelblad blijft plakken...
Kleine tip, 'vocht = fout'... Let goed op dat je niet in de Zaan zelf terecht komt doordat je focus teveel op het puzzelblad blijft plakken... (Foto: Charles Miguel Dela Vega)

ZAANDAM - Guda de Boorder houdt op zondag 19 mei, Eerste Pinksterdag, een wandelpuzzeltocht door Zaandam. Gezelligheid, lekker eten en drinken horen erbij als een eitje bij de kip. 

Verzamelen en starten kan tussen 11.00 en 12.00 uur bij het Tolhuys aan de Zaan, Westzijde 216. Daar eindigt de puzzeltocht ook weer om uiterlijk 17.00 uur en is ook het inleveradres voor het puzzelblad. In het Tolhuys is ook de prijsuitreiking en staat er een barbecue klaar voor de hongerige puzzelaars.

Muziek en lekker eten

En als dat niet genoeg is, is er ook nog live muziek. Kortom, tijd voor een (wandel)feestje ‘a la Gu’. Wat kun je verwachten? “In de eerste plaats gezelligheid. Je krijgt een puzzelblad en loopt met z’n tweeën of met een leuk groepje via de aanwijzingen een route van circa vijf kilometer. Onderweg krijg je vragen en opdrachten en word je zelfs hier en daar in een café verwacht om daar een raadsel op te lossen. Onderweg kom je natuurlijk af en toe andere puzzelaars tegen, de één fanatiek en de ander gewoon voor de lol”, licht Guda de Boorder de opzet toe.

Opgeven

Lijkt het je leuk om mee te doen, geef je dan op via orgudee@outlook.com of via WhatsApp; 06-48871700. Doe dat wel voor 1 mei. Deelname p.p. is € 25.00, inclusief koffie/thee bij de start, puzzelblad, leuke prijs voor de winnaars, BBQ en livemuziek.