Koningsdag in Kerkbuurt Assendelft: plezier voor jong en ouder

Uitgaan
Doe je ook mee aan de lawaaipapagaai fietstocht?
Doe je ook mee aan de lawaaipapagaai fietstocht? (archieffoto)

ASSENDELFT - Een lawaaipagegaai-fietstocht, een koninklijk ontbijt, scootmobielracen en een grabbelbad XXL. Ook dit jaar worden in de Kerkbuurt van Assendelft weer volop activiteiten voor jonge kinderen, de jeugd en ouderen georganiseerd.

Dankzij diverse bijdragen via het initiatief Voor je Wijkie van de Gemeente Zaanstad en trouwe en nieuwe sponsoren is het de organisatie van Koningsdag Kerkbuurt Assendelft weer gelukt om dit jaar een, voor de kinderen en ouderen, gratis activiteitenprogramma neer te zetten.

Scootmobielrace

De activiteiten zoals de vrijmarkt, het koninklijk ontbijt en de lawaaipapegaai-fietstocht zijn ieder jaar een succes, dus inmiddels een vast onderdeel van het programma van Koningsdag Kerkbuurt Assendelft. Dit jaar zijn er ook nieuwe activiteiten te beleven. Wat denk je van ringsteken tijdens de scootmobielrace (16+) of prijsjes grabbelen uit het grabbelbad XXL? Lasergamen en het Arena voetbaltoernooi worden ook dit jaar weer georganiseerd in samenwerking met TCSports uit Assendelft. De ouderen kunnen in het buurtcentrum A3 genieten van een lunch, het programma van het Koningshuis in Emmen op groot scherm bekijken en Oudhollandse spelletjes spelen.

Muziek

In de ochtend dansen de kinderen mee met de kinderdisco van Dansstudio Maaike. In de middag zijn er optredens van diverse artiesten uit Assendelft, zoals Dakxs, Jos en Dave, Thomas en Rose, Nightfall en veel meer.

Alle Koningsdag activiteiten vinden tussen 8.00 en 20.00 uur plaats in de Kerkbuurt van Assendelft, tussen de parkeerplaats van de PLUS supermarkt en het Koppieplein.

Genieten van een koninklijk ontbijt.