17-jarige Rotterdammer aangehouden na steekpartij in Alkmaar

112-nieuws
Afbeelding
(Foto: Inter Visual Studio)

ALKMAAR - Een Alkmaarse jeugdige is vrijdagavond gestoken met een voorwerp. Zijn verwonding moest gehecht worden. Verder heeft hij verschillende schaafplekken omdat hij ook geslagen en getrapt is. Help de politie en het slachtoffer de dader te vinden.

Bericht van Politie.nl

Update steekpartij Alkmaar

In het onderzoek naar het steekincident in winkelcentrum de Mare in Alkmaar heeft de politie op dinsdag 9 april een 17-jarige jongen uit Rotterdam aangehouden. De recherche zet het onderzoek voort. De politie komt nog steeds graag in contact met getuigen en mensen met informatie over het steekincident. Vul dit tipformulier in of bel 0900-8844. Liever anoniem tippen? Bel 0800-7000.

Conflict

Voorafgaand was er mogelijk een conflict binnen een groepje jongeren op straat in winkelcentrum De Mare. De politie wil iedereen spreken die daarbij was of informatie heeft over het steekincident. De dader verplaatste zich op een fiets en droeg een grijze hoodie met de capuchon op. Ook is de politie op zoek naar getuigen. Woon je bij de plaats waar zich dit afspeelde (zie foto)? Was je op dat moment ook in het winkelcentrum en weet je meer? Als je beelden hebt van het incident, deel ze niet online maar enkel met de politie. Via dit tipformulier of 0900-8844 komt u in contact met de politie. Als je liever niet hebt dat de politie jouw persoonsgegevens heeft, maar je wel kunt helpen, neem contact op met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.