Sprankelende Zomersessies in De Vest

Algemeen
The Kick.
The Kick. (Foto: Guy Kokken)

ALKMAAR - TAQA Theater De Vest kondigde onlangs al een spetterende reeks Zomersessies aan (met klinkende namen als Lebbis, Paul de Munnik, 3JS, Harry Sacksioni, Renée van Wegberg, Stef Bos en Javier Guzman e.a.) maar nu voegen ze daar ook nog enkele bijzondere zomeredities van het Jazz Café en het Try-Out Café aan toe!

Op 28 juli is saxofonist Benjamin Herman speciale gast bij het Jazz Café en op 25 augustus is het de beurt aan meestergitarist Jesse van Ruller. Tijdens de Try-Out Café Specials maak je kennis met de halve finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2020.

Voor leuke zomervakantieactiviteiten met de kids hoef je dit jaar helemaal niet ver te reizen! In de Kleine Zaal presenteert De Vest namelijk een bijzondere reeks fantastische jeugdvoorstellingen. Het belooft een vrolijke boel te worden, want vingerpoppetje Lejo (bekend van Sesamstraat) komt naar Alkmaar. Verder wordt Roald Dahls Assepoester tot leven gebracht door Theater Gnaffel en brengen Het Filiaal Theatermakers een speciale anderhalvemeterversie van hun komische stuk RAAR. Genoeg te beleven, dus laat je koffers thuis en reis af naar het theater!

Klassiek in de zomer

Liefhebbers van klassieke muziek kunnen deze zomervakantie hun hart ophalen bij de nieuwe Klassiek in de zomer concerten. In samenwerking met The International Holland Music Sessions programmeerden ze een reeks prachtige zondagmiddagen waarop getalenteerde musici zich presenteren.

Wees er snel bij, want deze Zomersessies worden voor slechts honderd bezoekers per keer gespeeld. Exclusief en op de huid van de artiest. Zo bijzonder, klein en intiem was een theaterbezoek nog nooit!

Programma Grote Kerk Alkmaar

Breng deze zomer ook een bezoek aan Grote Kerk Alkmaar. Bewonder de permanente tentoonstelling, werk van Hendrik Pieterse of World Press Photo (17 juli – 23 augustus) of geniet van prachtige orgelconcerten. Reserveer wel voorafgaand aan je bezoek een (gratis) kaartje voor een bepaalde datum en tijdslot via www.grotekerkalkmaar.nl.