Meivakantie bij zwembad Hoornse Vaart

Sport
Meivakantie bij de Hoornse Vaart.
Meivakantie bij de Hoornse Vaart. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Tijdens de meivakantie van zaterdag 27 april tot en met zondag 12 mei pakt zwembad Hoornse Vaart uit met extra ruime openingstijden voor recreatieve zwemmers, een gevarieerd aquafitnessprogramma, elke dag gratis animatie, elke middag een 15-meter lange stormbaan in het 50-meterbad en is het buitenbad geopend. Tot slot organiseert zwembad Hoornse Vaart extra zwemlessen en een snelcursus voor diploma B en C in de vakantie. Meer informatie over de meivakantie is te vinden via www.hoornsevaart.nl/meivakantie.

Kinderen die van klimmen, klauteren en glijden houden kunnen los, want er ligt elke middag de 15 meter lange stormbaan in het 50-meterbad. Daarnaast is er elke dag gratis animatie en is het buitenbad met supersnelle glijbaan geopend. Iedereen kan in de middag gezellig meedoen met de leukste spelletjes in het water waarbij er mooie prijzen te verdienen zijn. Gedurende de meivakantie is het 50-meterbad geopend voor banenzwemmers die hun conditie op peil willen houden. In het weekend is het banenzwemmen mogelijk vanaf 09.00 uur. Daarnaast is er een uitgebreid aquafitness programma samengesteld.

Zwemlessen

Kinderen kunnen in de meivakantie op verschillende dagen deelnemen aan de vakantie zwemlessen zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar. Tijdens deze dagen worden er lessen aangeboden voor verschillende niveaus. Iedereen – ook kinderen die geen zwemles volgen bij Alkmaar Sport – is van harte welkom om deel te nemen aan de extra zwemlessen. Meer informatie over de extra zwemlessen is te vinden via www.hoornsevaart.nl/vakantie-zwemlessen. Tevens organiseert zwembad Hoornse Vaart een snelcursus voor het B- en C-diploma. In zwembad De Hout is het mogelijk om het B-diploma binnen 3 dagen en het C-diploma binnen 5 dagen te halen. Meer informatie over de snelcursus is te vinden via www.hoornsevaart.nl/snelcursus.