De wonderbaarlijke reis van Fi

Uitgaan
De wonderbaarlijke reis van Fi.
De wonderbaarlijke reis van Fi. (Foto: aangeleverd)

DE RIJP - De Rijp- Theatermaakster Marjolein Baars en celliste Doris Hochscheid spelen op maandagmiddag 22 april om 14.00 uur een muzikale raamvertelling in de Rijper Eilanden. 

Deze voorstelling is speciaal bestemd voor senioren, mantelzorgers en vrijwilligers in zorg en welzijn. In de voorstelling staat ‘Fi’ centraal. Fi zit thuis. Ze probeert heldhaftig alle ballen in de lucht te houden: de zorg voor Jan, fit en gezond blijven, de wachtrij aan de telefoon, de boodschappen. Ze moppert op alles en iedereen. Wanneer plotseling het raam openwaait begint voor haar een wonderbaarlijke reis. Een wonderlijk muzikaal wezen leidt haar van de ene naar de andere onverwachtste situatie. De voorstelling wil een hart onder de riem steken van iedereen die de drempel naar iets nieuws en onbekends over wil, maar wie dat nog niet lukt. De voorstelling wordt georganiseerd door WelzijnWonenPlus, de Groene Zwaan en het Michael Checkov Collectief. Na afloop van de voorstelling is er een nagesprek met de makers. 

De entree is 7 euro, inclusief koffie/thee. Reserveren kan via tickets@degroenezwaan.nl en aan de zaal van Hotel De Rijper Eilanden.